fbpx

Totes les raons per venir

No et pedis un dels espectacles més impressionants de Catalunya
Home » Vine a La Passió » Per què venir

Raó núm. 1 – El nostre escenari

La Passió d’Olesa de Montserrat té un dels escenaris més grans de tot Europa, amb més de 30 metres de boca (la part frontal). La superfície útil de l’escenari és d’uns 500 metres quadrats, i entre bambolines hi ha uns 200 metres quadrats més. Tenim sis elevadors de decorats en escena i dos escenaris giratoris -un a cada lateral d’ecenari-, a més d’un impressionant teler que sosté els decorats que venen de la part alta del teatre. Tot pensat i dissenyat per fer La Passió més espectacular. Segur que no has vist mai un teatre així. Te’l perdràs?

Raó núm. 2 – La nostra gent

Al voltant d’un miler de persones fan possible, any rere any, La Passió d’Olesa de Montserrat de forma totalment desinteressada en una mostra d’esforç col·lectiu que passa de generació en generació, des de 1538. L’amor d’un poble per les seves tradicions.

Raó núm. 3 – Màgia davant dels teus ulls

Si sumem la raó 1 (un escenari enorme, amb tot de possibilitats) i la raó 2 (un equip de col·laboradors genial), donen com a resultat la raó 3: un espectacle amb múltiples canvis de decorats (alguns d’ells de moltíssima envergadura). I en un tres i no res… màgia! D’una humil casa passem a l’entrada d’una gran ciutat.

Raó núm. 4 – Fem miracles

Fem miracles. Sí, i tant. Donem vida als objectes davant dels teus ulls, resusscitem algun difunt de l’inframon i fem pujar a Jesús al cel. Tot té truc, però no t’explicarem quin. Hauràs de venir a descobrir-ho ;D

Raó núm. 5 – Si vens, hi tornaràs

Desenes de milers de persones han gaudit amb nosaltres. Cada temporada, any rere any, milers de persones venen a La Passió d’Olesa i en surten meravellades. Un espectacle que de ben segur superarà totes les teves expectatives. Nosaltes ho sabem: si vens, hi tornaràs!

Raó núm. 6 – Som patrimoni cultural

Un espectacle que forma part del patrimoni cultural català. La Passió d’Olesa de Montserrat és considerada Festa tradicional d’interès nacional i l’any 2002 va ser la primera de les passions en rebre la Creu de Sant Jordi que atorga la Generalitat de Catalunya.

Raó núm. 7 – Teatre, i del més espectacular

Si t’agrada el teatre, no tens excusa per no venir. La Passió d’Olesa de Montserrat és un dels bressols històrics del teatre popular de casa nostra i un exponent com cap altre del teatre amateur amb vocació professional. Cuidem tots els detalls i treballem amb tota l’ànima perquè puguis gaudir d’un espectacle de gran nivell.

Raó núm. 8 – Una Passió oberta al món

Tenim un sistema de sobretítols en castellà i anglès en totes les representacions. La Passió d’Olesa és pionera en fer accessible l’espectacle a un públic d’arreu. La representació a l’escenari és en català, però es pot seguir de forma simultània en anglès i castellà. Aquest sistema també permet, alhora, que les persones amb discapacitat auditiva puguin seguir la representació.

Raó núm. 9 – Un dia rodó

Les nostres representacions es fan alguns dies en horari de matí i d’altres, en horari de tarda, de forma que tu tries el que millor s’adapti a les teves necessitats. La resta de la jornada, pots completar-la amb propostes gastronòmiques o visites culturals per descobrir Olesa i el seu entorn. Un dia rodó! Consulta’ns per saber quines possibilitats tens al teu abast.

Raó núm. 10 – La il·lusió de tot un poble

El motor que mou el miler de persones que cada any fan possible La Passió d’Olesa de Montserrat és la il·lusió. La il·lusió d’oferir-te una representació de gran qualitat, emocionant i absolutament espectacular. Hi dediquem molts mesos d’esforços i treball, pensant en tu i en que gaudeixis de cadascuna de les nostres representacions. Tenir-te a la platea és la nostra millor recompensa. Us guardem, a tots i cascun de vosaltres que ens veniu a veure, un racó molt especial dins del nostre cor.

 

Centre de preferències de privadesa

Necessàries

No es captura cap IP ni pel servei d'analítica, la qual és privada.

JSESSIONID, _cfuid, wpSGCachePypass, gdpr, gawp ma

Publicitat

Analítica

Altres