fbpx

FAQ

Preguntes freqüents
Home » Vine a La Passió » FAQ
El teatre és adaptat per a persones amb mobilitat reduïda?

. Les instal·lacions de La Passió d’Olesa de Montserrat estan adaptades perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin gaudir de les representacions. El pati de butaques té a més una zona reservada i especialment adaptada per a cadires de rodes. Els lavabos de sala també estan preparats per atendre les necessitats de les persones amb problemes de mobilitat.

Quan compreu l’entrada, us agrairem que ens feu saber si al grup hi ha alguna persona amb necessitats especials de mobilitat. Poseu-vos en contacte amb la taquilla en arribar al teatre i una persona de sala us vindrà a rebre per acompanyar-vos al vostre lloc a través de l’accés adaptat. 

Només es pot seguir l'espectacle en català?
No. El text de l’obra és en català, però totes les representacions de La Passió d’Olesa de Montserrat estan sobretitulades en castellà i anglès, de manera que poden ser seguides per persones vingudes d’arreu sense cap mena de dificultat.
On trobo les dates de les representacions i els preus?

Teniu tota la informació que necessiteu per venir-nos a veure a l’apartat de la Temporada al menú superior de la pàgina.

Com puc comprar les entrades per a La Passió d'Olesa?

Teniu diferents maneres per adquirir la vostra entrada. Podeu fer-ho per Internet a través de 4Tickets. Si trieu aquesta modalitat, tingueu present que alguns descomptes no es poden aplicar per aquesta via (Club Súper3, per exemple).

També podeu reservar i/o comprar les entrades directament a Secretaria de La Passió (info@lapassio.cat o al telèfon 93.778.10.09) o bé a les taquilles del teatre una hora abans de cada representació.

Hi ha descomptes i promocions? Com s'apliquen?

Sí. Els trobareu tots a l’apartat ‘Promocions’ de la Temporada. Consulteu cadascuna de les ofertes vigents, perquè hi ha descomptes que no es poden aplicar per Internet i només són vigents si compreu/reserveu les entrades a Secretaria o taquilla. Alguns descomptes requereixen també que presenteu algun carnet (com el Súper3, per exemple) o document. Tingueu present que els descomptes i promocions no són acumulables entre ells.

El pack menú només es pot adquirir directament a Secretaria (info@lapassio.cat o bé 93.778.10.09).

Els nens i nenes poden venir a veure La Passió d'Olesa?

Sí. La Passió d’Olesa és un espectacle on participa gent de totes les edats, dels més petits als més grans. Si els vostres fills tenen a partir de 6/7 anys i els agrada el teatre, no dubteu a venir i gaudir de les representacions. A més, us recomanem fer amb ells la visita guiada per les instal·lacions acabada la funció. Demaneu-la abans al 93.778.10.09 o a info@lapassio.cat, o bé a taquilla quan arribeu. Si voleu fer-nos qualsevol consulta addicional, estem a la vostra disposició.

Puc visitar el teatre?

Aquesta activitat està condicionada per les normes de prevenció de la COVID-19. Consulta disponibilitat segons data i normes d’aplicació.

Sí. Després de la representació, us oferim la possiblitat de visitar gratuïtament el teatre guiats per una persona col·laboradora de La Passió d’Olesa de Montserrat. Demaneu aquesta opció quan compreu l’entrada a Secretaria o a la taquilla, o bé adreceu-vos al personal de sala quan arribeu el dia de la representació.

Com arribo al teatre, un cop sigui a Olesa?

El Teatre de La Passió d’Olesa és situat a la plaça de l’Oli. Podeu arribar-hi des de l’avinguda de Francesc Macià o des del carrer d’Anselm Clavé. Les taquilles i l’entrada al teatre són a la part baixa de la plaça, la més pròxima a l’avinguda de Francesc Macià. També podeu preguntar per la Rambla: la plaça de l’Oli és just al capdamunt de la Rambla.

Si veniu amb autobús des de Barcelona, la primera parada és just a la plaça de l’Oli, al costat mateix del teatre. Si veniu des de Manresa amb autobús, baixeu a la segona parada. Seguiu l’avinguda de Francesc Macià en el mateix sentit que circulàveu. La plaça de l’Oli és a uns 100 metres.

Si veniu amb tren, pugeu pel carrer dels Ferrocarrils Catalans fins a trobar l’av. Francesc Macià. Un cop allà, gireu a la dreta i seguiu l’avinguda fins a la plaça de l’Oli. Sortint de l’estació, també podeu agafar el carrer de Barcelona (a la dreta de l’estació) fins a la Rambla, i pujar després rambla amunt fins a la plaça de l’Oli.

On puc aparcar?

Si veniu en cotxe, hi ha aparcament en superfície al carrer d’Anselm Clavé (els dissabtes a la tarda i els diumenges la zona blava és de lliure estacionament). També podeu estacionar en carrers pròxims com el passeig del Progrés, l’inici del carrer de Lluís Puigjaner, el carrer d’Alfons Sala o el carrer de Mallorca, entre d’altres.

Als dos extrems de l’avinguda de Francesc Macià hi ha zones força àmplies d’aparcament. Des d’aquests punts, el teatre us queda a uns 10-15 minuts, segons el pas. La zona baixa del carrer de la Vall d’Aran també té zones d’aparcament (és a uns 10 min. del teatre)

Si preferiu un aparcament tancat, hi ha un pàrquing de pagament a plaça de Catalunya -aquest establiment disposa d’ofertes a preus especials per a dia sencer- i un altre a la cruïlla entre els carrers de Jaume de Viver i de Barcelona/Metge Carreras.

MAPA D’ACCÉS ALS APARCAMENTS