fbpx

Completa la visita a La Passió

Trepitja l'escenari i coneix racons històrics
Home » Vine a La Passió » Completa la teva visita

El teatre per dins

 
Després de veure l’espectacle, hi ha la possibilitat de fer una visita guiada entre bambolines i conèixer tots els secrets de La Passió, veure-la per dins.
La visita és gratuïta, inclosa en el preu de l’entrada. És necessari que ho demaneu en reservar les entrades.

Descobreix Olesa al teu ritme

Aprofita la teva visita a La Passió d’Olesa per conèixer un municipi amb molta història. Deixa’t perdre pels carrerons del nucli antic, descobreix la torre del rellotge del sXVI i cases medievals, passeja per camps d’oliveres i gaudeix d’uns miradors espectaculars de la muntanya de Montserrat.

Web de Turisme d’Olesa 

Visites a l’Olesa apassionada

Fes de La Passió d’Olesa una experiència per a tot el dia. Per a grups, us oferim una activitat per conèixer la nostra vila a través de la història de les representacions de La Passió. La visita té una durada d’una hora i mitja, aproximadament. Es fa després de dinar en dies de representacions al matí, i abans de dinar els dies de representació de tarda.

Un recorregut a peu que acaba i comença davant del teatre, proposa un viatge en el temps per traslladar-nos als orígens medievals d’Olesa amb visita a l’església i els vestigis del castell i palau prioral, passeig pels carrers del nucli antic descobrint com eren les cases dels primers olesans, que van anar construint una comunitat a l’empara del monestir de Montserrat entre els segles XI i XV. Seguint els espais per on s’ha representat aquesta tradició centenària que és La Passió.

Un repàs a la història d’un poble, parlant de l’oli i l’agricultura tradicional, la industrialització del segle XIX i el turisme de balneari i l’oci de principis del segle XX: les activitats econòmiques que han marcat el creixement d’Olesa en els darrers segles i han construït el poble que veiem ara.

Contacta amb nosaltres per gaudir d’aquesta activitat. T’informarem de condicions i disponibilitat.

Centre de preferències de privadesa

Necessàries

No es captura cap IP ni pel servei d'analítica, la qual és privada.

JSESSIONID, _cfuid, wpSGCachePypass, gdpr, gawp ma

Publicitat

Analítica

Altres