fbpx

Completa la visita a La Passió

Trepitja l'escenari i coneix racons històrics
Home » Vine a La Passió » Completa la teva visita

El teatre per dins

Per les mesures de prevenció vigents, l’activitat podria no estar disponible en el moment de la vostra visita. Consulteu-ho amb antelació. 

Després de veure l’espectacle, hi ha la possibilitat de fer una visita guiada entre bambolines i conèixer tots els secrets de La Passió, veure-la per dins.
La visita és gratuïta, inclosa en el preu de l’entrada. És necessari que ho demaneu en reservar les entrades.
Consulteu disponibilitat prèviament segons mesures de prevenció de la COVID-19.

Descobreix Olesa al teu ritme

Aprofita la teva visita a La Passió d’Olesa per conèixer un municipi amb molta història. Deixa’t perdre pels carrerons del nucli antic, descobreix la torre del rellotge del sXVI i cases medievals, passeja per camps d’oliveres i gaudeix d’uns miradors espectaculars de la muntanya de Montserrat.

Web de Turisme d’Olesa 

Visites a l’Olesa apassionada

Per les mesures de prevenció vigents, l’activitat podria no estar disponible en el moment de la vostra visita. Consulteu-ho amb antelació. 

Fes de La Passió d’Olesa una experiència per a tot el dia. Per a grups, us oferim una activitat per conèixer la nostra vila a través de la història de les representacions de La Passió. La visita té una durada d’una hora i mitja, aproximadament. Es fa després de dinar en dies de representacions al matí, i abans de dinar els dies de representació de tarda.

Un recorregut a peu que acaba i comença davant del teatre, proposa un viatge en el temps per traslladar-nos als orígens medievals d’Olesa amb visita a l’església i els vestigis del castell i palau prioral, passeig pels carrers del nucli antic descobrint com eren les cases dels primers olesans, que van anar construint una comunitat a l’empara del monestir de Montserrat entre els segles XI i XV. Seguint els espais per on s’ha representat aquesta tradició centenària que és La Passió.

Un repàs a la història d’un poble, parlant de l’oli i l’agricultura tradicional, la industrialització del segle XIX i el turisme de balneari i l’oci de principis del segle XX: les activitats econòmiques que han marcat el creixement d’Olesa en els darrers segles i han construït el poble que veiem ara.

Contacta amb nosaltres per gaudir d’aquesta activitat. T’informarem de condicions i disponibilitat.