fbpx

Vine a La Passió en grup

Descomptes i activitats especials
Home » Temporada 2024 » Grups

A partir de 15 persones

A La Passió d’Olesa tenim especial experiència en atendre grups grans. Si sou més de 15 persones, aprofiteu els nostres preus especials per a grups!

Al nostre teatre us sentireu com a casa.

Ah! I si al grup hi ha alguna persona amb mobilitat reduïda no heu de patir: tenim un espai exclusiu per a persones amb cadires de rodes al centre de la platea. Una visió excel·lent de l’espectacle i màxima comoditat.

Demaneu-nos pressupost sense compromís. Contacteu amb nosaltres a info@lapassio.cat o bé truqueu al 93.778.10.09 i us atendrem.

 

Accessibilitat

El teatre està perfectament adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, i compten amb un espai especial a platea per poder gaudir de l’espectacle amb tota comoditat. Igualment, La Passió d’Olesa està sobretitulada en castellà i anglès, de manera que la representació també pot ser seguida per part de persones amb discapacitat auditiva.

Completeu el dia: visites guiades per l’Olesa apassionada

Activitat per a grups. Consulta’ns disponibilitat i condicions

Fes de La Passió d’Olesa una experiència per a tot el dia. Si vens en grup (a partir de 15 persones) us oferim una activitat per conèixer la nostra vila a través de la història de les representacions de La Passió.

Un recorregut a peu que acaba i comença davant del teatre, proposa un viatge en el temps per traslladar-nos als orígens medievals d’Olesa amb visita a l’església i els vestigis del castell i palau prioral, passeig pels carrers del nucli antic descobrint com eren les cases dels primers olesans, que van anar construint una comunitat a l’empara del monestir de Montserrat entre els segles XI i XV. Seguint els espais per on s’ha representat aquesta tradició centenària que és La Passió.

Un repàs a la història d’un poble, parlant de l’oli i l’agricultura tradicional, la industrialització del segle XIX i el turisme de balneari i l’oci de principis del segle XX: les activitats econòmiques que han marcat el creixement d’Olesa en els darrers segles i han construït el poble que veiem ara.

La visita té una durada d’una hora i mitja, aproximadament.

Contacta amb nosaltres per gaudir d’aquesta oferta i conèixer-ne les condicions i disponibilitat.