fbpx

Descomptes i promocions

No hi ha excuses per no venir
Home » Temporada 2022 » Promocions

Tria la teva opció

 

T’ho posem fàcil. En aquest apartat trobaràs la informació sobre promocions i descomptes vigents per venir al teatre. Tingues en compte que els descomptes i promocions que us oferim no són acumulables entre ells. 

Les promocions del 2022 s’aniran actualitzant durant la temporada. 

Tot i que molts descomptes te’ls podem aplicar directament a taquilla, et recomanem que facis reserva prèvia de la teva entrada amb descompte per veure La Passió d’Olesa 2022. Un cop al teatre, recull les entrades a taquilla mostrant el carnet/document que et dona dret al descompte.

Descomptes 2022

La Passió d’Olesa té diversos acords amb entitats, empreses i associacions, a través dels quals ofereix descomptes addicionals a l’entrada. Consulteu periòdicament les actualitzacions d’aquesta secció.

Les persones amb discapacitat també poden gaudir de l’espectacle a un preu especial. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per a més informació.

SOCIS DEL CLUB SÚPER3
Ets súper? Doncs estàs de sort! Perquè tots els súpers teniu l’entrada gratuïta per gaudir d’una representació de La Passió, i els familiars adults que vinguin amb vosaltres (pares, avis…) tindran la seva entrada per tan sols 16€.

Et recomanem reservar abans les entrades a les nostres oficines (info@lapassio.cat o bé al 93.778.10.09). 

A més, podeu completar el dia amb una visita guiada pel teatre amb el grup bombolla familiar (prèvia reserva amb un mínim de 48h d’antelació i subjecte a disponibilitat, d’acord amb les normes de prevenció vigents). Demaneu-la abans a info@lapassio.cat i al 93.778.10.09. 

PLATAFORMA PER LA LLENGUA

Si ets soci o sòcia de Plataforma per la llengua, aquesta temporada 2022 pots gaudir de l’entrada general a un preu especial de 16 euros. Compra-la a taquilla o bé online (Plataforma per la llengua t’enviarà la informació de com fer la compra amb descompte per Internet). 

ÒMNIUM CULTURAL

Si ets soci o sòcia d’Òmnium Cultural, aquesta temporada 2022 pots gaudir de l’entrada general amb un descompte especial del 25%. Compra-la a taquilla o bé online (des de l’entitat t’indicaran com fer la compra amb descompte per Internet amb el descompte). També pots reservar-la al 93.778.10.09 o bé a info@lapassio.cat i acreditar que ets soci/sòcia a taquilla quan la recullis. 

CARNET JOVE
Si tens el Carnet Jove, estàs d’enhorabona! Aquest 2022 gaudeix de La Passió d’Olesa per només 16 euros (entrada general) mostrant el carnet quan compris l’entrada a taquilla o a Secretaria.

CLUB DE SUBSCRIPTORS EL PUNT AVUI

Si ets subscriptor/ora d’aquest diari, gaudeix de La Passió d’Olesa amb un 2×1 en l’entrada general mostrant el carnet quan compris l’entrada a taquilla o a Secretaria.

CLUB DE SUBSCRIPTORS REGIÓ7

Si ets subscriptor/ora d’aquest diari, gaudeix de La Passió d’Olesa amb un 2×1 en l’entrada general mostrant el carnet quan compris l’entrada a taquilla o a Secretaria.

CLUB DE SUBSCRIPTORS EL 9 NOU

Si ets subscriptor/ora d’aquest diari, gaudeix de La Passió d’Olesa amb un 2×1 en l’entrada general mostrant el carnet quan compris l’entrada a taquilla o a Secretaria.

CÀRITAS

Si ets soci/sòcia de Càritas d’aquest diari, gaudeix de La Passió d’Olesa un descompte a l’entrada general mostrant el carnet quan compris l’entrada a taquilla o a Secretaria. Des de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat també t’informaran com fer la compra online amb el preu especial.

EL SUPERMES DEL BAIX LLOBREGAT

Famílies, aquest abril, podreu gaudir del La Passió d’Olesa amb una promoció exclusiva per a vosaltres a través del Supermes, la proposta familiar de Turisme del Baix Llobregat.

Tindreu un 20% de descompte a l’entrada general i obsequi per als infants. Amb reserva prèvia (contacteu al 93.778.10.09 o bé a info@lapassio.cat).

Més informació del Supermes.