fbpx

Descomptes i promocions

No hi ha excuses per no venir
Home » Temporada 2021 » Promocions

Tria la teva opció

 

T’ho posem fàcil. En aquest apartat trobaràs la informació sobre promocions i descomptes vigents per venir al teatre. Tingues en compte que els descomptes i promocions que us oferim no són acumulables entre ells. 

Descomptes 2021

La Passió d’Olesa té diversos acords amb entitats, empreses i associacions, a través dels quals ofereix descomptes addicionals a l’entrada. Consulteu periòdicament les actualitzacions d’aquesta secció.

Tot i que molts descomptes us els podem aplicar directament a taquilla, per les limitacions d’aforament vigents et recomanem que facis reserva prèvia de la teva entrada amb descompte per veure La Passió d’Olesa 2021. Un cop al teatre, recull les entrades a taquilla mostrant el carnet que et dona dret al descompte.

SOCIS DEL CLUB SÚPER3
Ets súper? Doncs estàs de sort! Perquè tots els súpers teniu l’entrada gratuïta per gaudir d’una representació de La Passió, i els familiars adults que vinguin amb vosaltres (pares, avis…) tindran la seva entrada per tan sols 15€. 

Per les reduccions d’aforament vigents, et recomanem reservar abans les entrades a les nostres oficines (info@lapassio.cat o bé al 93.778.10.09). A més, podeu completar el dia amb una visita guiada pel teatre amb el grup bombolla familiar (prèvia reserva amb un mínim de 48h d’antelació i subjecte a disponibilitat, d’acord amb les normes de prevenció vigents). Demaneu-la abans a info@lapassio.cat i al 93.778.10.09. 

CLUB SUBCRIPTORS EL 9 NOU
Si ets del Club El 9 Nou, pots gaudir d’un 2×1 en l’entrada general presentant el teu carnet a la taquilla. També pots fer la reserva prèvia indicant número de soci i recollir l’entrada a taquilla el dia de la funció mostrant el teu carnet.

CLUB SUBSCRIPTOR SEGRE
Si ets subscriptor/ora de Segre, gaudeix d’un 2×1 a taquilla mostrant el teu carnet en comprar l’entrada. També pots fer la reserva prèvia indicant número de soci i recollir l’entrada a taquilla el dia de la funció mostrant el teu carnet.

CLUB SUBSCRIPTOR EL PUNT AVUI+
Ets del Club del subscriptor El Punt Avui+? Gaudeix d’un 2×1 en l’entradageneral presentant el teu carnet a la taquilla. També pots fer la reserva prèvia indicant número de soci i recollir l’entrada a taquilla el dia de la funció mostrant el teu carnet.

CLUB SUBSCRIPTOR REGIÓ7
Ets del Club del subscriptor Regió7? Gaudeix d’un 2×1 en l’entrada general presentant el teu carnet a la taquilla. També pots fer la reserva prèvia indicant el teu número de soci i recollir l’entrada a taquilla el dia de la funció mostrant el carnet.

CARNET JOVE
Si tens el Carnet Jove, estàs d’enhorabona! Aquest 2021 gaudeix de La Passió d’Olesa per només 15 euros (entrada general) mostrant el carnet quan compris l’entrada a taquilla o a Secretaria.

Completa el teu dia: visites guiades per l’Olesa apassionada

Per les mesures de prevenció vigents, consulteu abans si aquesta activitat està disponible en la data de la vostra visita al teatre.

Fes de La Passió d’Olesa una experiència per a tot el dia. Si vens en grup (a partir de 15 persones) us oferim una activitat per conèixer la nostra vila a través de la història de les representacions de La Passió.

Un recorregut a peu que acaba i comença davant del teatre, proposa un viatge en el temps per traslladar-nos als orígens medievals d’Olesa amb visita a l’església i els vestigis del castell i palau prioral, passeig pels carrers del nucli antic descobrint com eren les cases dels primers olesans, que van anar construint una comunitat a l’empara del monestir de Montserrat entre els segles XI i XV. Seguint els espais per on s’ha representat aquesta tradició centenària que és La Passió.

Un repàs a la història d’un poble, parlant de l’oli i l’agricultura tradicional, la industrialització del segle XIX i el turisme de balneari i l’oci de principis del segle XX: les activitats econòmiques que han marcat el creixement d’Olesa en els darrers segles i han construït el poble que veiem ara. 

La visita té una durada d’una hora i mitja, aproximadament. Es fa després de dinar en dies de representacions al matí, i abans de dinar els dies de representació de tarda.

Contacta amb nosaltres per gaudir d’aquesta oferta i conèixer-ne les condicions i disponibilitat.