Descomptes i promocions

No hi ha excuses per no venir
Home » Temporada 2021 » Promocions

Tria la teva opció

 

T’ho posem fàcil. En aquest apartat trobaràs la informació sobre promocions i descomptes vigents per venir al teatre.

Tingues en compte que els descomptes i promocions que us oferim no són acumulables entre ells. 

EN BREU DISPONIBLES LES PROMOCIONS DEL 2021

Altres descomptes  

La Passió d’Olesa té diversos acords amb entitats, empreses i associacions, a través dels quals ofereix descomptes addicionals a l’entrada. Consulteu periòdicament les actualitzacions d’aquesta secció.

DESCOMPTES 2020 

CARNET JOVE
Si tens el Carnet Jove, estàs de sort! Tens un 25% de descompte per venir a veure La Passió d’Olesa. Dels 12 als 30 anys, l’entrada només et costarà 16,50 euros. No t’oblidis de dur el teu carnet el dia que vinguis a veure’ns i consulta les condicions del descompte.

PLATAFORMA PER LA LLENGUA
Si ets soci o sòcia de Plataforma per la Llengua, t’oferim la possibilitat de venir a La Passió d’Olesa de Montserrat amb un descompte especial a l’entrada general. Consulta en aquest enllaç com obtenir el teu descompte.

CLUB EL 9 NOU

Si ets del Club El 9 Nou, pots gaudir d’un 2×1 en l’entrada general presentant el teu carnet a la taquilla els dies 15 i 21 de març, 4, 10, 19 i 26 d’abril i 1 de maig.

CLUB SUBSCRIPTOR EL PUNT AVUI+

Ets del Club del subscriptor El Punt Avui+? Gaudeix d’un 2×1 en l’entrada general presentant el teu carnet a la taquilla els dies 15 i 21 de març, 4, 10, 19 i 26 d’abril i 1 de maig.

CLUB SUBSCRIPTOR REGIÓ7

Ets del Club del subscriptor Regió7? Gaudeix d’un 2×1 en l’entrada general presentant el teu carnet a la taquilla els dies 15 i 21 de març, 4, 10, 19 i 26 d’abril i 1 de maig.

SOCIS DEL CLUB SÚPER3
Ets súper? Doncs estàs de sort! Perquè tots els súpers teniu l’entrada gratuïta per gaudir d’una representació de La Passió, i els familiars adults que vinguin amb vosaltres (pares, avis…) tindran la seva entrada per tan sols 17€. Ensenya el teu carnet a taquilla i beneficia’t d’aquesta promoció. També és vàlida per a les reserves fetes a les nostres oficines (info@lapassio.cat o bé al 93.778.10.09). A més, podeu completar el dia amb una visita guiada pel teatre al final de la representació. Demaneu-la a taquilla quan compreu l’entrada o els dies abans a info@lapassio.cat i al 93.778.10.09. 

ATRÁPALO

Escapada d’última hora? Consulta el web d’Atrápalo les darreres 24h abans de cada representació.

Completa el teu dia: visites guiades per l’Olesa apassionada

Fes de La Passió d’Olesa una experiència per a tot el dia. Si vens en grup (a partir de 15 persones) us oferim una activitat per conèixer la nostra vila a través de la història de les representacions de La Passió.

Un recorregut a peu que acaba i comença davant del teatre, proposa un viatge en el temps per traslladar-nos als orígens medievals d’Olesa amb visita a l’església i els vestigis del castell i palau prioral, passeig pels carrers del nucli antic descobrint com eren les cases dels primers olesans, que van anar construint una comunitat a l’empara del monestir de Montserrat entre els segles XI i XV. Seguint els espais per on s’ha representat aquesta tradició centenària que és La Passió.

Un repàs a la història d’un poble, parlant de l’oli i l’agricultura tradicional, la industrialització del segle XIX i el turisme de balneari i l’oci de principis del segle XX: les activitats econòmiques que han marcat el creixement d’Olesa en els darrers segles i han construït el poble que veiem ara. 

La visita té una durada d’una hora i mitja, aproximadament. Es fa després de dinar en dies de representacions al matí, i abans de dinar els dies de representació de tarda.

Contacta amb nosaltres per gaudir d’aquesta oferta i conèixer-ne les condicions i disponibilitat.

Centre de preferències de privadesa

Necessàries

No es captura cap IP ni pel servei d'analítica, la qual és privada.

JSESSIONID, _cfuid, wpSGCachePypass, gdpr, gawp ma

Publicitat

Analítica

Altres