fbpx

Descomptes i promocions

No hi ha excuses per no venir
Home » Temporada 2020 » Promocions

Pack menú

T’ho posem fàcil. La Passió d’Olesa de Montserrat ofereix descomptes especials en col·laboració amb restaurants del municipi, per a particulars. Consulta els paquets promocionals que inclouen l’entrada i el dinar, o el sopar, el dia de l’espectacle. Així ja no t’hauràs de preocupar per res!

Temporada 2019 – ENTRADA + MENÚ  a partir de 30€, tria el teu!

Tingueu en compte que els descomptes i promocions que us oferim no són acumulables entre ells.

Altres descomptes  

Descomptes 2020 pendents d’actualització. Disculpeu les molèsties.

La Passió d’Olesa té diversos acords amb entitats, empreses i associacions, a través dels quals ofereix descomptes addicionals a l’entrada. Consulteu periòdicament les actualitzacions d’aquesta secció.

DESCOMPTES 2019

 

CARNET JOVE
Si tens el Carnet Jove, estàs de sort! Tens un 25% de descompte per venir a veure La Passió d’Olesa. Dels 12 als 30 anys, l’entrada només et costarà 16 euros. No t’oblidis de dur el teu carnet el dia que vinguis a veure’ns i consulta les condicions del descompte.

SOCIS DEL CLUB SÚPER3
Ets súper? Doncs estàs de sort! Perquè tots els súpers teniu l’entrada gratuïta per gaudir d’una representació de La Passió, i els familiars adults que vinguin amb vosaltres (pares, avis…) tindran la seva entrada per tan sols 16€. Ensenya el teu carnet a taquilla i beneficia’t d’aquesta promoció. Tabmé és vàlida per a les reserves fetes a les nostres oficines (info@lapassio.cat o bé al 93.778.10.09). A més, podeu completar el dia amb una visita guiada pel teatre al final de la representació. Demaneu-la a taquilla quan compreu l’entrada o els dies abans a info@lapassio.cat i al 93.778.10.09. 

SOCIS DE PLATAFORMA PER LA LLENGUA
Si sou socis de l’ONG del català, podeu gaudir d’un preu especial en l’entrada general els dies 3, 10, 16 i 30 de març, 7, 13, 19 d’abril i 1 de maig.

Consulteu-ne les condicions.

JORDIS, JORDINES I MONTSERRATS, ATENCIÓ!
Et dius Jordi, Jordina o Montserrat? Estàs d’enhorabona!
Pots gaudir d’un preu especial en l’entrada general de 12 euros*, ensenyant el teu DNI a la taquilla del teatre o a Secretaria en fer la reserva per als dies 19 d’abril i 1 de maig del 2019.
*L’oferta només s’aplica a la persona titular del DNI. Oferta vàlida per a entrades adquirides del 16 d’abril a l’1 de maig.

EL PUNT AVUI – CLUB DEL SUBSCRIPTOR
Si sou membres del Club del Subscriptor, podeu gaudir d’un 2×1 en l’entrada general mostrant el vostre carnet a la taquilla del teatre.

CLUB REGIÓ7 I CLUB EL 9 NOU
Si sou membres del Club del Subscriptor de Regió7 o bé del Club El 9 Nou, podeu gaudir d’un 2×1 en l’entrada general mostrant el vostre carnet a la taquilla del teatre.

EL SUPERMES, L’ABRIL MÉS FAMILIAR AL BAIX LLOBREGAT

Si vols venir a La Passió d’Olesa en família, no et perdis la proposta especial dins del Supermes del Baix Llobregat.

ATRÁPALO

Escapada d’última hora? Consulta el web d’Atrápalo les darreres 24h abans de cada representació.

Completa el teu dia: visites guiades per l’Olesa apassionada

Fes de La Passió d’Olesa una experiència per a tot el dia. Si vens en grup (a partir de 15 persones) us oferim una activitat per conèixer la nostra vila a través de la història de les representacions de La Passió.

Un recorregut a peu que acaba i comença davant del teatre, proposa un viatge en el temps per traslladar-nos als orígens medievals d’Olesa amb visita a l’església i els vestigis del castell i palau prioral, passeig pels carrers del nucli antic descobrint com eren les cases dels primers olesans, que van anar construint una comunitat a l’empara del monestir de Montserrat entre els segles XI i XV. Seguint els espais per on s’ha representat aquesta tradició centenària que és La Passió.

Un repàs a la història d’un poble, parlant de l’oli i l’agricultura tradicional, la industrialització del segle XIX i el turisme de balneari i l’oci de principis del segle XX: les activitats econòmiques que han marcat el creixement d’Olesa en els darrers segles i han construït el poble que veiem ara. 

La visita té una durada d’una hora i mitja, aproximadament. Es fa després de dinar en dies de representacions al matí, i abans de dinar els dies de representació de tarda.

Contacta amb nosaltres per gaudir d’aquesta oferta i conèixer-ne les condicions i disponibilitat.