Descomptes i promocions

No hi ha excuses per no venir
Home » Temporada 2019 » Promocions

Pack menú

T’ho posem fàcil. La Passió d’Olesa de Montserrat ofereix descomptes especials en col·laboració amb restaurants del municipi, per a particulars. Consulta els paquets promocionals que inclouen l’entrada i el dinar, o el sopar, el dia de l’espectacle. Així ja no t’hauràs de preocupar per res!

En breu actualitzarem les dades per oferir-vos les propostes per a la temporada 2019. Estigueu atents!

Temporada 2018 – ENTRADA + MENÚ  a partir de 30€, tria el teu!

Altres descomptes 2018

La Passió d’Olesa té diversos acords amb entitats, empreses i associacions, a través dels quals ofereix descomptes addicionals a l’entrada. Consulteu periòdicament les actualitzacions d’aquesta secció. 

CARNET JOVE
Si tens el Carnet Jove, estàs de sort! Tens un 25% de descompte per venir a veure La Passió d’Olesa. Dels 12 als 30 anys, l’entrada només et costarà 16 euros. No t’oblidis de dur el teu carnet el dia que vinguis a veure’ns i consulta les condicions del descompte.

SOCIS DEL CLUB SUPER3
Ets súper? Doncs estàs de sort! Perquè tots els súpers teniu l’entrada gratuïta per gaudir d’una representació de La Passió, i els vostres pares tindran la seva entrada per tan sols 16€. Ensenya el teu carnet a taquilla i beneficia’t d’aquesta promoció. Aquesta promoció és vàlida per a les reserves fetes a les nostres oficines (info@lapassio.cat o bé al 93.778.10.09) o compra directa a taquilla.

Completa el teu dia: visites guiades per l’Olesa apassionada

Fes de La Passió d’Olesa una experiència per a tot el dia. T’oferim una activitat per conèixer la nostra vila a través de la història de les representacions de La Passió.

Un recorregut a peu que acaba i comença davant del teatre, proposa un viatge en el temps per traslladar-nos als orígens medievals d’Olesa amb visita a l’església i els vestigis del castell i palau prioral, passeig pels carrers del nucli antic descobrint com eren les cases dels primers olesans, que van anar construint una comunitat a l’empara del monestir de Montserrat entre els segles XI i XV. Seguint els espais per on s’ha representat aquesta tradició centenària que és La Passió.

Un repàs a la història d’un poble, parlant de l’oli i l’agricultura tradicional, la industrialització del segle XIX i el turisme de balneari i l’oci de principis del segle XX: les activitats econòmiques que han marcat el creixement d’Olesa en els darrers segles i han construït el poble que veiem ara. 

La visita té una durada d’una hora i mitja, aproximadament. Es fa després de dinar en dies de representacions al matí, i abans de dinar els dies de representació de tarda.

La visita està inclosa en el preu de l’entrada, però és necessària la reserva prèvia.

Contacta amb nosaltres per gaudir d’aquesta oferta i conèixer-ne les condicions.

Viu l'espectacle en directe

Consulta les dates de la temporada

Viu l’espectacle en directe

Consulta les dates de la temporada

[/et_pb_row_inner][/et_pb_column]