fbpx

Visites per a escolars

El teatre com a treball cooperatiu, a l'aula

Les visites al teatre de La Passió d’Olesa per a escolars són un veritable taller didàctic i participatiu per a infants i joves. Sota el nom de “Teatre endins”, el taller permet als grups escolars conèixer el món de les arts escèniques en un dels teatres de més grans de Catalunya.

L’activitat comença amb un audiovisual que explica breument la història de La Passió d’Olesa de Montserrat. A partir d’aquí, els monitors guien als alumnes pel teatre per tal que coneguin in situ totes les feines necessàries per dur a terme una representació.  Per acabar el taller, es realitza una activitat on els alumnes participen activament i es converteixen en actors per uns minuts.

El preu de l’activitat és de 5 euros per alumne, IVA inclòs, i tots els alumnes que hi participin tindran una entrada gratuïta per a una representació de La Passió d’Olesa (març-abril-maig). Els familiars que els acompanyin gaudiran d’un descompte en les seves entrades.

Al concertar la visita, l’escola rebrà una fitxa didàctica per treballar diversos continguts del taller a l’aula.

Per sol·licitar una visita escolar, una visita tècnica o una visita a mida per a altres grups, tan sols cal que truqueu o ens envieu un correu electrònic per reservar-la.

Escenari del teatre de la passió d'olesa