fbpx

Et vas perdre La Fàbrica? Ara tens una nova oportunitat per gaudir-ne, en aquest cas a La Passió d’Esparreguera.

Deixa’t sorprendre per aquest espectacle de nova creació, dirigit per la col·laboradora Cristina Pujol, on la dansa contemporània, la música i la llum s’interrelacionen per crear un espai que embolcalla la poesia de Miquel Martí i Pol. Amb música electrònica en directe, obra de Jordi Sucarrats, 19 ballarins interpreten coreografies de dansa contemporània creades especialment per l’espectacle.

Us esperem el dissabte 10, a les 21.30 a la Sala Petita de La Passió d’Esparreguera. Les entrades ja són a la venda a la Secretaria de La Passió d’Olesa: 12€ entrada general | 10€ col·laboradors d’Olesa.

La Fàbrica és una co-producció de La Passió i l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat. És obra de Miquel Duran, Emma Duran i Cristina Pujol, i compta amb un potent equip darrera: Pep Montoya a l’espai escènic, Angelina Dalmases a vestuari, Josep Maria Cascante a la recitació. També ha comptat amb la col·laboració de l’Esbart olesà, la Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis, i la Fundació Miquel Martí i Pol.

Forma part de tot un seguit d’obres que s’han anat impulsant els darrers anys els beneficis de les quals es destinaran a acabar la Sala Petita de La Passió.

No deixarà indiferent a ningú!