fbpx

L’exposició retrospectiva de l’autora es podrà veure fins a l’1 d’abril a l’Espai d’Art

L’artista barcelonina Sílvia Gubern va presentar el passat dissabte 3 de març el cartell institucional d’aquesta temporada, en el marc del Diàleg d’art que organitza La Passió juntament amb la Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis. Sílvia Gubern compta amb una dilatada trajectòria, a més de ser una de les artistes pioneres en l’art conceptual català.

Gubern va voler plasmar en el cartell d’enguany de la Passió el simbolisme del principal element geogràfic que tenim a Olesa, com és la muntanya de Montserrat, ja que aquí és on recau l’anomenat txakra del cor del planeta. Els txakres són punts energètics i en aquest cas l’energia que emana de Montserrat és la creativitat.

Al cartell també hi apareix un grial, en referència a les llegendes que indicaven que es podria trobar a Montserrat. I tot plegat sobre un fons violeta, un color femení en homenatge a la Moreneta, com a mare i protectora.

També es va inaugurar una exposició retrospectiva de l’obra de l’artista a l’Espai d’Art de La Passió, que es podrà veure fins l’1 d’abril.

Gubern, Montoya i Carrique davant del cartell 2018