fbpx

Ja sabem que aquests dies el tió, el Pare Noel i els Reis de l’Orient tenen moltíssima feina triant el regal perfecte per a tothom. Per això hem decidit ajudar-los.

Has pensat que es podrien fer mecenes i ajudar a fer realitat la impressió dels llibrets ‘La Passió d’Olesa 2020 (per emportar)’ a Verkami?

Si es fan mecenes podran triar la recompensa en forma de llibrets: 1 acte o bé tot l’espectacle complert, segons l’aportació a la campanya.

Per ajudar-los en el seu mecenatge nadalenc, hem fet uns vals especials perquè Ses Majestats, el Pare Noel i el tió els puguin imprimir i obsequiar (els trobaràs al final de la pàgina).

IMPORTANT: els llibrets només s’imprimiran si s’arriba a l’objectiu de campanya, i el lliurament està previst per finals de gener en cas que la campanya arribi a l’objectiu. En cas contrari, no es podran editar.

Entre tots ho aconseguirem!! Gràcies per endavant!

Fes clic aquí per accedir a Verkami!
Vals decoratius per al tió, els Reis i el Pare Noel (abans d’imprimir-los, fes la teva aportació a Verkami)

Fes clic al nom de cada val i descarrega’l per entregar-lo als Reis, al tió i al Pare Noel. Tingues en compte que són vals purament informatius i sense cap valor contractual (només hem volgut facilitar-te la feina fent nosaltres un val ben maco que esperem que t’agradi).

La campanya de mecenatge a Verkami estarà oberta només fins l’11 de gener (actualitzat).

Val per al tió mecenes    //   Val per al Pare Noel mecenes    //    Val per als Reis de l’Orient mecenes