fbpx

Suècia, estiu de 1940. En plena nit de Sant Joan, la senyoreta Júlia envaeix la cuina i altres estances dels criats. Enmig daquest ambient festiu Júlia i Jan ballen, beuen i es provoquen fins que les baixes passions es fondran en cos i ànima. Tot sota les sospites i la mirada de Karsten, el cuiner.

‘Senyoreta Júlia’, d’August Strindberg, és la proposta teatral que la Cia. Frog portarà els dies 12 (20h) i 13 (18h) de novembre a l’escenari de La Passió d’Olesa, amb direcció de Salvador Esplugas i interpretada per Carles Garcia Llidó, Núria Granell, David Ortega.

Entrades per veure Senyoreta Júlia

Les entrades anticipades es podran comprar uns dies abans a la Secretaria del teatre. Si veniu de fora d’Olesa, també podeu fer-ne la reserva al 93.778.10.09 o bé a info@lapassio.cat.

Com en les anteriors propostes teatrals de la temporada, es tracta d’una obra de petit format amb l’aforament reduït en què intèrprets i públic compartiran l’escenari del teatre.

Preu col·laborador i joves fins a 25 anys: 10 euros.
Entrada general: 12 euros.

‘Senyoreta Júlia’ és una història de personatges que es rebel·len i fugen i busquen un lloc on recolzar-se entre la seva pròpia rebel·lia i l’autodestrucció. Del seu autor, se’n diu que va innovar el teatre europeu de l’època i que va establir les bases del drama modern.