fbpx

Un total de quinze col·laboradors -deu diplomes i cinc insígnies- han estat reconeguts aquest 2019 per la seva col·laboració continuada amb La Passió d’Olesa des de les diferents seccions que la componen. Tots ells han estat distingits pel seu treball i dedicació constant durant 25 anys continuats o 35 discontinus en el cas dels diplomes d’honor, i per una col·laboració de 50 anys continuats o 60 discontinus, en el cas de les insígnies.

Els diplomes d’honor 2019 han estat atorgats a Maria Egea, David Ferrés, Josep Ferrés, Oriol Garrido, Albert Grivé, Llúcia Luna, Mercè Matas, Remei Roca, Margarita Ruiz i Josefina Sánchez. Les insígnies han estat per a Mercè Bayona, M. Àngels Carreras, Maria Checa, Raül Díaz i José Gallardo.

Durant l’acte, que va tenir lloc divendres 3 de maig al Teatre de La Passió, es va poder gaudir també de l’actuació de l’Escolania i Cor Jove d’Olesa, sota a direcció d’Eduard Vila, que va oferir sis peces on va combinar la música, el cant i la coreografia.

En acabar, tots els homenatjats, juntament amb familiars, amics i la resta de col·laboradors presents a l’acte, van poder compartir una copa de cava.