fbpx

La temporada teatral 2022-2023 arrenca a La Passió d’Olesa amb l’obra ‘L’amant’, de Harold Pinter, que sota la direcció de Quimet Pla pujarà a l’escenari del teatre els dies 23, 24 i 25 de setembre.
En la producció, de petit format, públic i intèrprets compartiran l’espai de l’escenari. L’obra la protagonitzen Maria Cristina Pujol, Jaume Carreras, Daniel Buson.

Horaris: divendres 23 a les 21h; dissabte 24 a les 20h, i diumenge 25, a les 18h.

Les entrades anticipades es podran adquirir a Secretaria uns dies abans de les representacions. Per la naturalesa del muntatge, el nombre d’entrades és reduït. No et quedis sense!

Sobre ‘L’amant’, Quimet Pla, director de l’obra, afirma que “Harold Pinter, Premi Nobel de Literatura (2005) amb un peculiar llenguatge que l’ha convertit en un clàssic del segle XX, explora les tensions de la vida en parella i en les situacions quotidianes” i afegeix que “‘L’Amant’ pot semblar un estudi precís sobre els mecanismes psicològics de convivència amb les relacions de parella, les trampes de la llengua i de la memòria, la subjectivitat dels records”.

Preu entrades
Col·laboradors de La Passió d’Olesa: 10€
Joves fins a 25 anys: 10€
Entrada general: 12€