fbpx

Dissabte 19 de setembre a les 20h i diumenge 20 de setembre a les 18.30h

Sinopsi
Has lligat alguna vegada per Tinder? És una merda, oi? Mai saps què t’hi trobaràs. Així comença la nostra història… l’Abel, un noi modern, una mica friki, coneix per casualitat a la Clara a un McDonald’s.
Ella és tot el que ell ha somiat, és perfecta, tret d’una cosa… és vegana!
La Clara es pensa que l’Abel és Gamer23, el noi amb el que havia quedat per Tinder, i Abel intentarà allargar la mentida tot el que pugui perquè Clara és la noia de la seva vida.
Podrà un addicte al fast food conquerir l’amor d’una activista alimentària?

Fitxa artística
Llibret i direcció: Estanis Aboal
Partitura i direcció musical: Jesús Horcajo
Intèrprets: Joan Gil, Laura Miquel i David García Llop
Disseny de so: Pol Pujol
Disseny de Llum: Jordi Ventosa (Toti)

Producció: Anònims Produccions
Durada: 1h 25min

*Infoespectador: per les mesures de prevenció del coronavirus vigents, tota persona diagonisticada o amb símptomes de COVID-19 o bé que hagi estat en contacte amb alguna persona malalta de coronavirus els 14 dies anteriors a la representació no podrà assistir-hi. Preguem que tothom respecti en tot moment les normes vigents: higiene de mans (hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició del públic), distància interpersonal i mascareta que cobreixi nas i boca. No es permetrà l’accés al recinte a ningú que no dugui posada la mascareta. La Passió d’Olesa de Montserrat es reserva el dret de prendre la temperatura al públic abans d’accedir al teatre a efectes de descartar presència de febre.

La programació cultural de La Passió d’Olesa de Montserrat 2020 compta amb el suport de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, la Diputació de Barcelona i el departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.