fbpx

La Passió d’Olesa posa en marxa un nou concurs d’Instagram per als col·laboradors i col·laboradores. Aquest any, a més, com a novetat, podràs penjar fotografies, GIF i vídeos. El concurs té per objectiu mostrar i donar a conèixer tota aquella activitat de La Passió d’Olesa que els espectadors no veuen i engrescar al públic a venir a gaudir del nostre espectacle.

Al concurs s’hi podran penjar per exemple imatges de la feina que es fa durant els assajos i preparatius previs a la temporada i tot allò que passa darrere l’escenari (tramoia, tècnics, maquillatge, vestuari, etc.) durant les representacions i a sala/taquilla abans de les mateixes. Al concurs poden participar-hi tots els col·laboradors de La Passió d’Olesa de la temporada 2020. Les imatges que es presentin al concurs –hi ha de temps fins al 26 d’abril– han de ser inèdites i preses durant aquesta temporada.

Són condicions per participar en el concurs:

  • Ser seguidor/ora del compte de La Passió a Instagram (@lapassio_olesa)
  • Penjar les imatges que es volen presentar al concurs amb les etiquetes #lapassioXdins i #lapassiodolesa
  • Mencionar el perfil de La Passió a les fotografies que es vulguin presentar al concurs.
  • El perfil des d’on es publiquin les fotografies ha de ser públic, i no privat.

Podeu trobar aquí les bases íntegres del Concurs: BASES CONCURS

Veredicte i premis

El veredicte es farà públic el 3 de maig durant el dinar de col·laboradors que celebra anualment l’entitat. El primer premi serà una impressora de fotos per mòbil. A part d’aquest, hi haurà d’altres premis en diferents categories. També es donaran a conèixer la resta d’instantànies participants al concurs.

Participa-hi!