fbpx

La Passió prepara una Setmana Santa intensa, amb la recuperació d’antigues escenes que fa temps que no es representen. Serà aquest Divendres Sant, 30 de març. El fill de la vídua de Naïm és la principal novetat d’enguany que, a més, estarà representada amb els últims actors que la van interpretar. També tornarem a incloure les dues escenes que ja vam incorporar l’any passat, com són: l’escena de Centurió i Decurió i La Verònica. Altres detalls que ho acompanyaran són el mantell vermell de Crist i l’antic vestit de Ponç Pilat, a qui el poble repetirà el text com s’havia fet antigament.

La Setmana Santa d’Olesa és una de les més riques de Catalunya, ja que tenim molts elements: La Passió, misteris i viacrucis, entre d’altres. El que pretenem des de La Passió és completar-la encara més recuperant escenes que amb el temps s’han deixat de representar. Especialment interessant per aquells olesans que les recorden amb nostàlgia i per Setmana Santa és bon moment per recuperar escenes i costums desapareguts.

Però també aquells que han vingut moltes vegades a veure l’espectacle podran veure alguna incorporació diferent. En homenatge a tots aquells olesans que no marxen del poble aquests dies per viure la Setmana Santa, en tota la seva tradició. 

La Passió contribueix amb aquestes escenes especials a fer encara més atractiva la celebració local de la Setmana Santa a través de la nostra raó de ser, el teatre i la tradició. A més, hi sumem una nova proposta que tindrà lloc també divendres sant: el Testament de Maria. Properament en sabreu més detalls!

No us ho perdeu!

 

El testament de Maria, Dijous i Divendres Sant al vespre a l’antic Teatre Principal

Centre de preferències de privadesa

Necessàries

No es captura cap IP ni pel servei d'analítica, la qual és privada.

JSESSIONID, _cfuid, wpSGCachePypass, gdpr, gawp ma

Publicitat

Analítica

Altres