fbpx

Deixa’t sorprendre per aquest espectacle de nova creació, dirigit per la col·laboradora Cristina Pujol, on la dansa contemporània, la música i la llum s’interrelacionen per crear un espai que embolcalla la poesia de Miquel Martí i Pol. Amb música electrònica en directe, obra de Jordi Sucarrats, 19 ballarins interpreten coreografies de dansa contemporània creades especialment per l’espectacle.

I, a més, en una sala com L’Escorxador, molt adient per a la temàtica de l’obra, i que ha estat rehabilitat ara fa just un any i que forma part del Catàleg del Patrimoni Arquitectònic d’Olesa.

Us esperem el dissabte 19 de maig, a les 21.30 i les 23h, i el diumenge 20 de maig, a les 20.30h. Les entrades ja són a la venda a la Secretaria de La Passió: 12€ entrada general i grups +15 | 10€ col·laboradors i Carnet Jove.

La Fàbrica és una co-producció de La Passió i l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat. És obra de Miquel Duran, Emma Duran i Cristina Pujol, i compta amb un potent equip darrera: Pep Montoya a l’espai escènic, Angelina Dalmases a vestuari, Ignasi Campmany a la recitació. També ha comptat amb la col·laboració de l’Esbart olesà, la Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis, i la Fundació Miquel Martí i Pol.

Forma part de tot un seguit d’obres que s’han anat impulsant els darrers anys els beneficis de les quals es destinaran a acabar la Sala Petita de La Passió.

No deixarà indiferent a ningú!