fbpx

El reconegut artista olesà Pep Montoya va entrar a formar part del Fons d’Art de La Passió l’any 2012, quan va ser autor del cartell de temporada i va presentar a L’Espai d’Art la seva exposició “Formes democràtiques i il·lusions captives”.

Montoya estava molt vinculat a l’entitat des de feia anys i va participar en tots els Diàlegs d’Art, organitzats amb l’Escola d’Arts i Oficis, fins a lúltim, celebrat el passat 7 de març amb l’autora d’enguany Tónia Coll. Des de La Passió lamentem molt aquesta pèrdua i volem mostrar el nostre condol a la família i amistats.

Pep Montoya es va formar a la facultat de Belles Arts de Barcelona, on es va doctorar el 2002 i va ser-ne professor. La seva obra forma part d’importants col·leccions com la Col·lecció Testimoni La Caixa, la col·lecció de l’Ajuntament de Barcelona, la Col·lecció L’Oreal de Pintura (Madrid) i la Col·lecció BBV, entre d’altres. També de la col·lecció de la Universitat de Barcelona i de diverses col·leccions privades a l’Estat, Anglaterra i Alemanya.