fbpx

Programa de mà

La Passió d’Olesa tancarà aquest mes d’octubre amb una nova dosi de teatre de la mà de “McBeth con queso”. L’escenari del teatre es transformarà en el vestuari d’un restaurant de menjar ràpid els dies 29, 30 i 31 d’octubre en una tragicomèdia negra, gamberra i shakesperiana de petit format. És l’últim divendres de mes, i l’actual “empleada del mes” ha d’escriure un informe per “proclamar” el seu successor en el càrrec…

Divendres 29 i dissabte 30, les representacions seran a les 20.30h, mentre que diumenge 31, l’obra pujarà a escena una mica més d’hora, a les 18.30h perquè tothom pugui celebrar després la castanyada.

Les representacions tenen l’aforament limitat i les entrades es podran comprar a Secretaria en horari d’atenció al públic i també a taquilla abans de començar l’espectacle, en cas que no s’hagi exhaurit l’aforament de la sessió.

Les entrades per a aquesta producció tenen un preu especial per als i les joves de fins a 25 anys (inclosos) i els col·laboradors i col·laboradores de La Passió d’Olesa: 8 euros. L’entrada general costa 10 euros.

Infoespectador: L’aforament estarà limitat. El públic haurà de dur la mascareta posada en tot moment. Tota persona diagnosticada o amb símptomes de COVID-19, en quarantena, pendent de resultat de prova PCR o bé que hagi estat en contacte amb alguna persona malalta de coronavirus els dies anteriors a la representació no podrà assistir-hi. Preguem que tothom respecti en tot moment les normes vigents: higiene de mans (hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició del públic), distància interpersonal i mascareta que cobreixi nas i boca. No es permetrà l’accés i estada al recinte a ningú que no dugui posada la mascareta. La Passió d’Olesa de Montserrat es reserva el dret de prendre la temperatura al públic abans d’accedir al teatre a efectes de descartar presència de febre.