fbpx

Si al setembre l’amor va ser el protagonista a l’escenari de La Passió d’Olesa, a l’octubre ho serà l’humor. Un humor àcid i corrosiu que es desplega en el cara a cara d’un director de banca i un home que necessita diners. “El crèdit”, de Jordi Galceran, es podrà veure els dies 16, 17 i 18 d’octubre sota la direcció de Jaume Figueras i interpretada per Ignasi Campmany i Jaume Paltor.

En paraules de Figueras, “l’obra és una gran comèdia sobre l’economia, la crisi, la desesperació, la fragilitat de les relacions humanes i, també, encara que no ho sembli a primera vista, sobre les estranyes i insondables relacions de parella. Es una crítica despietada sobre quina hauria de ser i és la funció que tenen les entitats bancàries dins la nostra societat, que com deia, el popular còmic català, Joan Capri: “…els Bancs quan els hi demanes diners, semblen bancs de pedra”.”

El dia 16, “El crèdit” es podrà veure a les 21h*; el 17, a les 20h i el diumenge 18, a les 18.30h.

*Atenció! La representació de divendres s’avança a les 21h per adaptar-se a la normativa anunciada per la Generalitat. Tingueu-ho present si ja teniu l’entrada.

Entrada general: 12 euros
Entrada col·laboradors/ores de La Passió: 10 euros (presentant el carnet).

L’aforament de l’obra serà reduït per poder mantenir les distàncies de seguretat i per això es recomana la compra anticipada de l’entrada (a Secretaria la mateixa setmana de la representació).

“El crèdit” dona impuls a la sala petita de La Passió d’Olesa.

Infoespectador: per les mesures de prevenció del coronavirus vigents, tota persona diagonisticada o amb símptomes de COVID-19, pendent de resultat de prova PCR o bé que hagi estat en contacte amb alguna persona malalta de coronavirus els 14 dies anteriors a la representació no podrà assistir-hi. Preguem que tothom respecti en tot moment les normes vigents: higiene de mans (hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició del públic), distància interpersonal i mascareta que cobreixi nas i boca. No es permetrà l’accés i estada al recinte a ningú que no dugui posada la mascareta. La Passió d’Olesa de Montserrat es reserva el dret de prendre la temperatura al públic abans d’accedir al teatre a efectes de descartar presència de febre.

La programació cultural de La Passió d’Olesa de Montserrat 2020 compta amb el suport de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, la Diputació de Barcelona i el departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.