fbpx

La cita serà el divendres 20 de desembre al vespre

 

La Passió d’Olesa acollirà un concert de luxe per celebrar les festes de Nadal d’enguany. L’Escolania de Montserrat serà la protagonista d’aquesta cita imprescindible el divendres 20 de desembre (20.45h), en un concert on interpretarà un repertori de cançons de Nadal.

Aquest concert suposarà el retorn del cor montserratí al Teatre de La Passió d’Olesa, on ja va actuar ara fa gairebé dues dècades. Per a l’entitat, el concert de l’Escolania de Montserrat al teatre és un fet molt especial, que contribuirà a impulsar la programació cultural a l’entorn de les festes de Nadal amb una proposta musical de primer nivell.

Les entrades anticipades per a l’actuació de l’Escolania ja són a la venda i les podeu trobar en aquest enllaç o bé a Secretaria. Preu entrada general anticipada: 18 euros. Preu entrada col·laboradors: 15 euros. Preu entrada general el dia del concert: 20 euros.

Un cor de gran prestigi internacional

L’Escolania de Montserrat té els seus orígens al segle XIII i actualment està formada per més de cinquanta nois de 9 a 13 anys. El cor va començar a internacionalitzar-se sota la direcció del Pare Ireneu Segarra i els darrers anys ha fet concerts als Estats Units, Rússia, la Xina, Itàlia, Alemanya, Hongria, França, Suïssa, Bèlgica, Polònia, etc., països en els quals gaudeix de gran reconeixement.

*Imatge: Escolania de Montserrat