fbpx

‘La Primera Plana de la sala petita’ és la cita teatral d’aquest mes de maig a La Passió d’Olesa. Els dies 11, 12 i 13 de maig es posarà en escena aquesta comèdia negra que estripa sense pietat la societat nord-americana dels anys 30 i en especial la família dels periodistes. Públic i actors compartiran espai a l’escenari del teatre.

Aquesta producció de La Passió d’Olesa, dirigida per Ignasi Campmany, compta amb un repartiment d’una vintena d’actors i actrius, cares totes elles conegudes del món teatral olesà. Després de diversos mesos d’assaig, la producció està llesta per pujar a l’escenari de La Passió i transportar el públic al Chigaco de fa gairebé un segle.

L’obra escrita per Ben Hecht i Charles MacArthur, passada pel sedàs del gran Billy Wilder, ens traslladarà a una sala de premsa, on un grup de periodistes cobreix la notícia de l’execució d’un delinqüent.

Representacions
Divendres 11 de maig a les 22h
Dissabte 12 de maig a les 22h
Diumenge 13 de maig a les 18.30h

Entrades
A la Secretaria de La Passió de dilluns a divendres de 17 a 21h (10 euros per als col·laboradors de La Passió i 12 euros entrada general).
Els donatius de les entrades es destinaran a la Sala Petita de La Passió.

Repartiment: Raúl Berbel, Joan Boada, Francisco Blázquez, Ignasi Campmpany, Jaume Carreras, Sam Carrique, Raül Díaz, Bru Duran, Guillem Forns, Pol Forns, Bea Galán, Tomeu Gomila, Albert Grivé, Sara Lagares, Manuel López, Pau Povill, Josep Riera, Marc Soler, Martí Vallès, Francesc Xairó.

Direcció: Ignasi Campmpany

Amb la col·laboració de Monsalmó, Ajuntament d’Olesa de Montserrat i Gráficas Olesa.