fbpx

La Passió d’Olesa dona suport, juntament amb altres entitats locals, al concert de jazz solidari que Olesa Ateneu organitza el pròxim 30 de desembre, a les 18.00h, a la Casa de Cultura.
L’objectiu del concert solidari és recollir fons per ajudar les persones que han de fugir dels països en guerra i que es juguen la vida a la Mediterrània per arribar a Europa. El donatiu de l’entrada (10 euros) es destinarà a ProActiva Open Arms.
El concert serà a càrrec de Pere Alcon i Jordi Farrés, i comptarà també amb la participació de Vicenç Solsona i Núria G. Cols en l’apartat musical i de l’il·lustrador Martí Alcon, autor del cartell de l’acte, que cedirà tres serigrafies nurmerades i emmarcades que es posaran a la venda durant el concert per un import de 100 euros. També es podrà comprar el cartell i hi haurà una ‘Fila zero’.
El concert solidari d’Olesa Ateneu compta amb el suport del Casal d’Olesa, La Passió d’Olesa, Associació de Veïns del Casc Antic, Associació de Veïns de la Rambla-Eixample, Cecs.cat, Comunitat Minera Olesana, UEC Olesa, Daina-Isard Cooperativa d’Ensenyament, INS Daniel Blanxart, INS Creu de Saba, Ajuntament d’Olesa i Ediciones Wikingo.

Centre de preferències de privadesa

Necessàries

No es captura cap IP ni pel servei d'analítica, la qual és privada.

JSESSIONID, _cfuid, wpSGCachePypass, gdpr, gawp ma

Publicitat

Analítica

Altres