fbpx

Les dues entitats han signat un conveni de col·laboració per destinar part dels beneficis de la representació del 16 de març a iniciatives d’acció social

La Passió d’Olesa torna a mostrar el seu vessant solidari i destinarà part dels beneficis de la representació del 16 de març als projectes d’acció social que Càritas té a la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat. Les dues entitats –La Passió d’Olesa i Càritas Diocesana de Sant Feliu– han renovat el conveni de col·laboració que ho fa possible. Així, doncs, la representació de La Passió d’Olesa del passat dissabte va coincidir amb la celebració d’una jornada institucional a favor de Càritas.

El 2019 és el tercer any que es du a terme aquesta col·laboració entre La Passió d’Olesa, Càritas Diocesana de Sant Feliu i Càritas Parroquial d’Olesa. Des de La Passió, a través de Càritas Parroquial d’Olesa, es va contactar amb Càritas Diocesana amb la voluntat de solidaritzar-se amb les persones més desafavorides de la nostra societat. Fruit d’aquesta voluntat, es va procedir a la signatura d’un primer conveni el 2017. La diòcesi de Sant Feliu abasta municipis del Garraf, l’Alt Penedès, el Baix Llobregat i l’Anoia.

D’altra banda, i coincidint amb la prèvia de la jornada institucional del proppassat dissabte, un grup de coordinadors i coodinadores de Càritas va poder gaudir d’una visita guiada per les instal·lacions del teatre de La Passió d’Olesa.

Signatura conveni La Passió d'Olesa i Càritas 2019

 

Centre de preferències de privadesa

Necessàries

No es captura cap IP ni pel servei d'analítica, la qual és privada.

JSESSIONID, _cfuid, wpSGCachePypass, gdpr, gawp ma

Publicitat

Analítica

Altres