fbpx

La Passió d’Olesa de Montserrat mostra de nou el seu vessant més solidari i destinarà part de la recaptació d’aquest pròxim diumenge, 8 d’abril, a projectes d’acció social que Càritas Diocesana de Sant Feliu desenvolupa al territori de la diòcesi, que abasta municipis de les comarques del Garraf, l’Alt Penedès, el Baix Llobregat i part de l’Anoia.

Aquesta serà la segona temporada que es du a terme aquesta iniciativa solidària. Des de La Passió, a través de Càritas Parroquial d’Olesa, es va contactar amb Càritas Diocesana amb la voluntat de solidaritzar-se amb les persones més desafavorides de la nostra societat. Fruit d’aquesta voluntat, es va procedir a la signatura d’un conveni que fa possible aquesta col·laboració solidària.

Així, doncs, la representació de La Passió d’Olesa d’aquest pròxim diumenge coincidirà amb la celebració d’una jornada institucional a favor de Càritas i una part important de la recaptació del dia anirà destinada als projectes d’acció social que Càritas Diocesana desenvolupa al territori de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat. Durant la representació, Càritas disposarà d’un espai al teatre per poder donar informació i sensibilitzar els espectadors.

*La imatge correspon a la signatura del conveni 2017