fbpx

Les representacions de La Passió es veuen afectades per les mesures de prevenció del coronavirus i resten temporalment suspeses mentre aquestes mesures siguin vigents. Contacteu amb nosaltres per a més informació (març 2020).

————————————————————————————————————————————

 

La Passió d’Olesa de Montserrat és més que teatre. És una experiència imprescindible per a grans i petits que us permetrà gaudir d’una tradició amb gairebé 500 anys d’història portada a escena d’una forma actual. A l’escenari de La Passió d’Olesa de Montserrat impressionants decorats conviuen amb efectes digitals, moments d’una intensa emoció i centenars de persones de totes les edats damunt de l’escenari.
No us perdeu una de les tradicions més destacades de Catalunya! Vibreu amb la música i la interpretació, gaudiu de l’espectacle i descobriu el talent i la passió de tot un poble.
El teatre on és representa La Passió d’Olesa és a més un edifici imponent que amaga un dels escenaris més grans d’Europa i té capacitat per gairebé 1.500 persones. Si voleu, el podeu visitar acabada la representació i descobrir els secrets i les persones –totes voluntàries- que fan possible aquesta impressionant obra de teatre. Només cal que ho demaneu prèviament a info@lapassio.cat en fer la vostra reserva o bé a les taquilles quan compreu la vostra entrada.

Informació de la temporada 2020 de La Passió d’Olesa

Març: 15 i 29* al matí; 21 a la tarda.
Abril: 10, 19 i 26 al matí; 4 a la tarda.
Maig: 1 al matí.
*Dia de l’espectador

Horari matí: de 10.15 a 14h (inclou dos entreactes).
Horari tarda: de 17.30 a 21.15h (inclou dos entreactes).

Trobareu tota la informació que necessiteu per venir-nos a veure en aquest enllaç. Us esperem! Podeu comprar les entrades des de l’enllaç que trobareu en aquest web.