Les representacions de La Passió es veuen afectades per les mesures de prevenció del coronavirus i resten temporalment suspeses mentre aquestes mesures siguin vigents. Contacteu amb nosaltres per a més informació (març 2020).

————————————————————————————————————————————

 

La Passió d’Olesa de Montserrat és més que teatre. És una experiència imprescindible per a grans i petits que us permetrà gaudir d’una tradició amb gairebé 500 anys d’història portada a escena d’una forma actual. A l’escenari de La Passió d’Olesa de Montserrat impressionants decorats conviuen amb efectes digitals, moments d’una intensa emoció i centenars de persones de totes les edats damunt de l’escenari.
No us perdeu una de les tradicions més destacades de Catalunya! Vibreu amb la música i la interpretació, gaudiu de l’espectacle i descobriu el talent i la passió de tot un poble.
El teatre on és representa La Passió d’Olesa és a més un edifici imponent que amaga un dels escenaris més grans d’Europa i té capacitat per gairebé 1.500 persones. Si voleu, el podeu visitar acabada la representació i descobrir els secrets i les persones –totes voluntàries- que fan possible aquesta impressionant obra de teatre. Només cal que ho demaneu prèviament a info@lapassio.cat en fer la vostra reserva o bé a les taquilles quan compreu la vostra entrada.

Informació de la temporada 2020 de La Passió d’Olesa

Març: 15 i 29* al matí; 21 a la tarda.
Abril: 10, 19 i 26 al matí; 4 a la tarda.
Maig: 1 al matí.
*Dia de l’espectador

Horari matí: de 10.15 a 14h (inclou dos entreactes).
Horari tarda: de 17.30 a 21.15h (inclou dos entreactes).

Trobareu tota la informació que necessiteu per venir-nos a veure en aquest enllaç. Us esperem! Podeu comprar les entrades des de l’enllaç que trobareu en aquest web.

 

Centre de preferències de privadesa

Necessàries

No es captura cap IP ni pel servei d'analítica, la qual és privada.

JSESSIONID, _cfuid, wpSGCachePypass, gdpr, gawp ma

Publicitat

Analítica

Altres