fbpx

El 4 de juny es commemora el Dia de l’associacionisme cultural, i un any més La Passió d’Olesa se suma a aquesta iniciativa que té per objectiu acostar la ciutadania a qualsevol tipus d’equipament cultural gestionat per associacions, convidar-los a entrar i fer-los partícips de la important tasca de difusió cultural que realitzen les entitats del país.

Aquest 2022, després de dos anys, La Passió d’Olesa recuperarà la visita guiada al teatre per commemorar aquest dia. El mateix 4 de juny, a les 12 del migdia, es podran visitar els diferents espais del teatre, aquells que el públic veu i també els que no, i conèixer de primera mà la història i característiques del teate de La Passió d’Olesa.

Les places per a l’activitat són limitades i cal apuntar-s’hi abans. La inscripció es pot fer presencialment a Secretaria, per telèfon al 93.778.10.09 o bé al correu info@lapassio.cat.

Per seguir el Dia de l’associacionsme cultural a les xarxes i publicar les vostres imatges si participeu a la visita guiada podeu fer-ho amb l’etiqueta #DASC2022.

Activitat DASC 2022 visita guiada al teatre