fbpx

Vint col·laboradors i col·laboradores de La Passió d’Olesa -setze diplomes i quatre insígnies- han estat reconeguts aquest 2022 per la seva dedicació continuada a La Passió d’Olesa des de les diferents seccions que la componen. Tots ells han estat distingits pel seu treball i dedicació constant durant 25 anys continuats o 35 discontinus en el cas dels diplomes d’honor, i per una col·laboració de 50 anys continuats o 60 discontinus, en el cas de les insígnies.

Els diplomes d’honor 2022 han estat atorgats a Arnau Company Brinquis, Ruth Creus Oleart, Marta Farré Ubach, Jacinta Folch Salvador, Lluís Garcia Vallès, Cèlia Grivé Ruiz, Francesca Jané Alonso, Miquel Jané Alonso, Ferran López Soler, Montserrat Martínez Ruiz, Anna Quer Riera, Anna Salvador Gregoriano, Maria Mercè Ubach Vallcorba, Sara Valls Duran, Rosa Maria Vicente Vidaña, i també Àngel Rivera Puig, a qui corresponia el diploma des del 2020 però que pels confinaments de 2020 i 2021 no havia pogut assistir a l’acte. Les insígnies han estat per a Dolors Xairó Mimó, Pere Martínez Bernadas, Miquel Àngel Llimona Cabassa i Maria Alba Boada Canals. Enhorabona a tots i totes i moltes gràcies per la vostra dedicació i constància.

L’acte de lliurament ha tingut lloc diumenge 8 de maig a la tarda al teatre i la vetllada s’ha acompanyat amb l’actuació del duet Alderaan, integrat per Olga Pareja Jané i Josep Rodó Amat. Després del lliurament dels diplomes i les insígnies, el president de l’entitat, Pere Quer, ha adreçat unes paraules a tots els col·laboradors i col·laboradores presents i ha felicitat els homenatjats.