Un total de quinze col·laboradors i col·laboradores -tretze diplomes i dues insígnies- han estat reconeguts aquest 2020 per la seva dedicació continuada a La Passió d’Olesa des de les diferents seccions que la componen. Tots ells han estat distingits pel seu treball i dedicació constant durant 25 anys continuats o 35 discontinus en el cas dels diplomes d’honor, i per una col·laboració de 50 anys continuats o 60 discontinus, en el cas de les insígnies.

Els diplomes d’honor 2020 han estat atorgats a M. Rosa Altarriba, Francesc Altarriba, Remei Bassó, Esteve Creus, M. Dolors Elias, M. Francesca Mestres, Helena Oleart, Montserrat Sánchez, Carles Temporal, Cristina Valero, Francesc Vallverdú, Esther Baró i Àngel Rivera (els dos darrers no van poder ser presents a l’acte). Les insígnies han estat per a Josep M. Canals i Montse Quer. Enhorabona a tots i totes i moltes gràcies per la vostra dedicació i constància.

L’acte de lliurament va tenir lloc el passat diumenge 13 de desembre al migdia, com a cloenda de l’acte d’homenatge als col·laboradors. La jornada va obrir-se amb ‘Teixint versos’, una lectura en forma d’exercici dramatúrgic que va permetre sentir per primera vegada a l’escenari aquest 2020 els textos de La Passió, en una jornada molt emotiva. Va ser el dia de retrobament al teatre després de molts mesos.

Centre de preferències de privadesa

Necessàries

No es captura cap IP ni pel servei d'analítica, la qual és privada.

JSESSIONID, _cfuid, wpSGCachePypass, gdpr, gawp ma

Publicitat

Analítica

Altres