fbpx

Un total de quinze col·laboradors i col·laboradores -tretze diplomes i dues insígnies- han estat reconeguts aquest 2020 per la seva dedicació continuada a La Passió d’Olesa des de les diferents seccions que la componen. Tots ells han estat distingits pel seu treball i dedicació constant durant 25 anys continuats o 35 discontinus en el cas dels diplomes d’honor, i per una col·laboració de 50 anys continuats o 60 discontinus, en el cas de les insígnies.

Els diplomes d’honor 2020 han estat atorgats a M. Rosa Altarriba, Francesc Altarriba, Remei Bassó, Esteve Creus, M. Dolors Elias, M. Francesca Mestres, Helena Oleart, Montserrat Sánchez, Carles Temporal, Cristina Valero, Francesc Vallverdú, Esther Baró i Àngel Rivera (els dos darrers no van poder ser presents a l’acte). Les insígnies han estat per a Josep M. Canals i Montse Quer. Enhorabona a tots i totes i moltes gràcies per la vostra dedicació i constància.

L’acte de lliurament va tenir lloc el passat diumenge 13 de desembre al migdia, com a cloenda de l’acte d’homenatge als col·laboradors. La jornada va obrir-se amb ‘Teixint versos’, una lectura en forma d’exercici dramatúrgic que va permetre sentir per primera vegada a l’escenari aquest 2020 els textos de La Passió, en una jornada molt emotiva. Va ser el dia de retrobament al teatre després de molts mesos.