fbpx

Programa de mà del concert solidari

El 20 de novembre a la tarda, La Passió d’Olesa acollirà un concert solidari de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona sota la direcció de Carlos Checa. La cita és a les 18.30h i les entrades ja es poden trobar a Secretaria i al web de La Passió d’Olesa (fins 1h abans del concert). També les podreu comprar a taquilla 45′ abans del concert.

Aquest solidari que acull el teatre té per objectiu d’impulsar el nou projecte solidari Olesa Accessible, sorgit del treball conjunt entre la Fundació Mútua de Propietaris i l’Ajuntament d’Olesa. Els beneficis que es generin de la venda d’entrades serviran per finançar aquesta iniciativa, que busca millorar la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda i l’accessibilitat als seus habitatges.

Repertori
Sota la batuta de Carlos Checa, la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona interpretarà a La Passió d’Olesa una selecció de la suite ‘El Llac dels cignes’ i la simfonia número 6 en si menor, opus 74, coneguda amb el nom de ‘Patètica’, de Txaikovski. Alhora, l’actuació comptarà amb la interpretació del tema ‘Writting on the wall’, de Sam Smith, a càrrec de la joveníssima cantant Maria Reyné, com a veu solista

Infoespectador: El públic haurà de dur la mascareta posada en tot moment. Tota persona diagnosticada o amb símptomes de COVID-19, en quarantena, pendent de resultat de prova PCR o bé que hagi estat en contacte amb alguna persona malalta de coronavirus els dies anteriors a la representació no podrà assistir-hi. Preguem que tothom respecti en tot moment les normes vigents: higiene de mans (hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició del públic), distància interpersonal i mascareta que cobreixi nas i boca. No es permetrà l’accés i estada al recinte a ningú que no dugui posada la mascareta. La Passió d’Olesa de Montserrat es reserva el dret de prendre la temperatura al públic abans d’accedir al teatre a efectes de descartar presència de febre.

Cartell concert solidari JOSB Olesa Accessible baixa