fbpx

La Federació Catalana de Passions es va reunir el passat 10 de juliol per celebrar l’assemblea de cloenda de la temporada en una reunió que va tenir lloc al Teatre de La Passió d’Olesa. L’assemblea es va iniciar amb una visita guiada per les instal·lacions de la mà Pere Quer i Josep Riera, president i vicepresident, respectivament, de l’entitat olesana.

Durant l’assemblea es va parlar, entre d’altres temes, de l’impacte de les mesures de prevenció de la COVID-19 en la temporada d’enguany, que han obligat algunes Passions a reinventar-se escènicament i, a d’altres, a oferir alternatives a la representació quan aquesta no era possible. Tot plegat amb la voluntat de no deixar la temporada en blanc.
Malgrat totes les dificultats, els resultats de la temporada han estat satisfactoris per a tots els federats i per a la Federació, que continuarà treballant per créixer com a entitat i aconseguir més visibilitat en l’àmbit de la cultura popular i de les arts escèniques.

En clau de futur, es va mirar cap a la propera temporada amb l’esperança d’una normalitat desitjada per tothom. En aquest sentit, també es va parlar de diversos esdeveniments clau de l’hivern del 2022 previs a l’estrena de les respectives temporades, entre ells l’assemblea de l’Europassió’22, amb motiu del 40è aniversari de la seva fundació i que aplega 80 passions de 16 països diferents.

En aquesta assemblea de cloenda de la temporada 2021 es va donar la benvinguda als representants de La Passió d’Oliana i es van comunicar les possibles incorporacions d’altres Passions del territori.

La Federació Catalana de Passions va néixer l’1 d’abril de 2016 amb la intenció de promoure, donar a conèixer i fer créixer la cultura de les Passions arreu del territori.

Nota de premsa íntegra de la Federació Catalana de Passions