fbpx

Des de l’inici dels assajos fins al final de la temporada, hem dut a terme un concurs de fotos a la xarxa social Instagram, “La Passió x dins”. Ha estat un èxit rotund de participació: s’han presentat més d’un cententar de fotos, que han mostrat els racons, moments divertits i tot allò que l’espectador no veu sobre el nostre espectacle. El jurat ho va tenir molt difícil a l’hora d’escollir els guanyadors.

Els mateixos col·laboradors van ser els encarregats de lliurar els premis als afortunats:

· “Perquè La Passió la fem centenars de persones i per mostrar la feina que no es veu”, Antònia Martells va entregar el premi a Dúnia Ascaso o “Clàudia vestint-se”.

· Albert Grivé lliura el premi que millor il·lustra la il·lusió de col·laborar a La Passió a Betlem Sánchez.

· Elies Valldeperes va premiar a Paula Jornet per explicar la tan necessària feina dels tècnics amb la seva fotografia.

· La Passió és el llegat de molts anys, la següent fotografia premiada mostra el valor de l’experiència. És obra de Joan Segura i va entregar el premi Fran Escursell.

· Joan Plans, un dels membres del jurat del concurs Instagram, va lliurar el premi a la foto més original a Ferran López i al seu nou punt de vista del Jesús a la creu.

· Finalment, el president del Consell Directiu Sam Carrique, va entregar el premi a la millor foto del concurs de ‘La Passió x dins’ a Esther Vela en la seva instantània a la taquilla del teatre.

Es va fer menció especial al col·laborador German Díaz per haver participat al concurs en la distància. Gràcies per pensar en l’entitat des de l’altra punta de món!

Moltes gràcies a tots per participar i mostrar a través de les xarxes que La Passió és la suma de tots!

Dúnia Ascaso (@dunupi)

Betlem Sánchez (@sanchezbetlem)

Paula Jornet (@paulajopi)

Joan Segura (@segurix)

 

Ferran López (@flopezsoler)

Esther Vela (@esthervelapallares)

German Díaz (@germandm)