fbpx

En aplicació de les mesures anunciades aquest matí per part de la Generalitat de Catalunya respecte a la situació del coronavirus COVID-19, La Passió d’Olesa de Montserrat suspèn les representacions previstes els dies 15 i 21 de març i ajorna l’inici de la temporada 2020 fins que les condicions ho permetin. Igualment, s’ajornen els assajos previstos per als dies 11 i 13 de març.
Els espectadors que tinguin entrades per a alguna d’aquestes dues sessions poden canviar-les per altres dies o bé demanar-ne l’abonament de l’import. En qualsevol cas, hauran d’utilitzar el mateix canal que van fer servir per comprar-les.
El lliurament de les invitacions per als col·laboradors queda ajornat fins que puguem indicar quins dies es podran recollir i per quines sessions es podran utilitzar. S’anirà informant oportunament. També s’ajorna l’acte d’entrega de les insígnies i diplomes d’honor previst per aquest diumenge 15 de març a la tarda fins que puguem reprendre l’activitat normal de La Passió.
Qualsevol espectador o col·laborador que tingui algun dubte o consulta pot adreçar-se a info@lapassio.cat, al 93.778.10.09 o directament a la Secretaria de l’entitat.
Des de La Passió d’Olesa de Montserrat agraïm per endavant la comprensió d’aquesta difícil situació i lamentem les molèsties que pugui ocasionar.

Olesa de Montserrat, 11 de març del 2020