fbpx

Després de mesos de preparatius, aquest 2020 no ens ha estat possible representar La Passió. Però no volem que acabi l’any sense una dosi de la nostra passió. És per això que convidem a tots els col·laboradors de l’entitat a formar part d’un gran acte de retrobament, el proper diumenge 13 de desembre al teatre:

L’Ànima de La Passió: homenatge als col·laboradors

Teixint versos: lectura dramatitzada de textos de La Passió. Xavi Povill, Ignasi Campmany i Pilar Puimedon han revisitat els textos per explorar-ne possibilitats dramatúrgiques dins de la narrativa escènica contemporània. Podrem gaudir d’aquest exercici creatiu de la mà d’un grup de col·laboradors i col·laboradores que pujaran a l’escenari per fer-ne lectura.

Lliurament d’insígnies i diplomes als premiats d’enguany.

Com participar-hi?

Caldrà reservar l’entrada prèviament a través d’aquest formulari. Els dies 10 i 11 de desembre també us hi podreu inscriure a la Secretaria. La recollida d’entrades es podrà fer a la Secretaria els dies 10 i 11 de desembre a la tarda o bé a la Taquilla el mateix dia de l’espectacle de 9 a 10.30h. L’aforament és limitat i hi haurà una entrada per carnet de col·laborador.

Caldrà dur la mascareta posada i es respectaran les mesures de seguretat i distància en tot moment. Es prega arribar 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle per tal de començar amb puntualitat, ja que l’entrada de públic serà esglaonada.

Us hi esperem!