fbpx

Ben aviat podràs tenir a les teves mans “La Passió d’Olesa 2020 (per emportar)”. El projecte ja està a la recta final i serà d’aquí poc una realitat gràcies a mecenes com tu.

Aquests dies estem fent els darrers retocs als llibrets. En breu enviarem a impremta el 1r, 2n i 3r acte.

El quart llibret, el de projecte, és el darrer que s’imprimirà. Aquest és el que contindrà els noms i logos de tots els mecenes i estem en ple procés de rebre la informació.

Si encara no has pogut omplir el formulari indicant-nos si vols aparèixer a l’apartat de mecenes o, en cas que siguis mecenes Maria o Simó, no ens has enviat el logo de la teva empresa/comerç, t’animen a fer-ho durant aquesta setmana. Així la confecció del llibret de projecte serà més ràpida i ben aviat podràs tenir els exemplars a les teves mans.

Si no et sona haver rebut cap formulari, revisa la carpeta “spam” o “correu brossa” per si ha anat a parar allà per error.

Com bé saps vam allargar la campanya uns dies perquè s’hi poguessin sumar més mecenes, i per això la data d’entrega prevista anirà una mica més enllà i serà ja al febrer.

T’avisarem de seguida que ens arribin! Tens ganes de veure’ls? Nosaltres, moltes!

En cas que tinguis algun dubte o consulta, estem a la teva disposició a comunicacio@lapassio.cat o bé al telèfon de Secretaria (937781009).

De nou, mil gràcies pel teu suport al projecte!

Som-hi!!