fbpx

El cap de setmana del 8 al 10 d’abril, l’art torna a ser protagonista destacat a La Passió d’Olesa. En una exposició inèdita, es podran veure per primer cop juntes a Olesa les obres originals que Ràfols Casamada, Tàpies i Subirachs van fer per als cartells de La Passió d’Olesa de les temporades 1993 (Ràfols Casamada), 1994 (Subirachs) i 1998 (Tàpies). El cap de setmana d’art inclourà tant visites com conferències.

El divendres 8 a les 20h, es podrà gaudir d’una visita guiada a l’exposició a càrrec de la historiadora de l’art Eva Buch. Les places per aquesta activitat són limitades a 15 persones i cal inscriure-s’hi prèviament a Secretaria.
Els dies 9 i 10, l’exposició serà oberta per visita lliure d’11 a 13h. La mostra s’ubicarà a l’Espai Clar (accés per Secretaria – C/Anselm Clavé, 109).

Diumenge 10 a la tarda serà el torn per a les conferències. A partir de les 18h, podrem escoltar la xerrada ‘Tres artistes, tres mirades’, a càrrec d’Àlex Sala, professor d’educació visual i plàstica de l’IES Creu de Saba; i tot seguit, gaudir de la conferència ‘D’obra d’art a cartell’, de la mà de Joan Cascante, dissenyador gràfic i docent.

Aquesta activitat és la segona de les que aquesta primavera 2022 s’han programat a l’entorn del Fons d’Art de La Passió d’Olesa, les obres que 35 artistes contemporanis han fet, des de 1987, per als cartells de temporada de La Passió d’Olesa.

Cartell exposicio Rafols Casamada Tapies Subirachs