fbpx
Cartell Veganos

Veganos, el musical

La Passió d’Olesa reprèn l’activitat teatral amb ‘Veganos. El musical’, una història sobre l’amor en temps de Tinder.
Protagonitzada, entre d’altres, per l’olesà Joan Gil, ‘Veganos’ és una divertida història on l’amor, el fast food i el veganisme es donen la mà. Amb llibret i direcció d’Estanis Aboal, i partitura i direcció musical de Jesús Horcajo, Laura Miquel i David García Llop completen el repartiment del musical.

Les entrades es posaran a la venda uns dies abans de les representacions i es podran comprar a la Secretaria de l’entitat (C/Anselm Clavé, 109) de dilluns a divendres de 17 a 21h.
El preu de l’entrada general és de 12 euros, i els col·laboradors i col·laboradores de La Passió d’Olesa la podran adquirir a 10 euros presentant el carnet.

Aforament limitat i el públic haurà de dur mascareta en tot moment. Durada espectacle: 1h 25′

Infoespectador: per les mesures de prevenció del coronavirus vigents, tota persona diagonisticada o amb símptomes de COVID-19 o bé que hagi estat en contacte amb alguna persona malalta de coronavirus els 14 dies anteriors a la representació, no podrà assistir-hi. Preguem que tothom respecti en tot moment les normes vigents: higiene de mans (hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició del públic), distància interpersonal i mascareta que cobreixi nas i boca. No es permetrà l’accés al recinte a ningú que no dugui posada la mascareta.

La Passió d’Olesa de Montserrat es reserva el dret de prendre la temperatura al públic abans d’accedir al teatre per descartar la presència de febre.

Data

20 set. 2020
Expired!

Hora

18:30

Localització

Teatre de La Passió (entrada actors)
Plaça del l'Oli, s/n
Categories

Propers esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats