fbpx

Tradere

Tradere, de la coreògrafa Laia Santanach, és una investigació coreogràfica i conceptual de la tradició des d’una mirada contemporània. L’anterior treball de Santanach, ÀER, revisita la dansa catalana del contrapàs en clau de gènere, i Tradere manté l’interès per la tradició però obrint el ventall i investigant sobre diferents tradicions occidentals que impliquen el cos i que el posen al límit i en risc per mantenir vius aquest costums arrelats en les societats i que les identifiquen.

Laia Santanach és coreògrafa, ballarina i pedagoga, i des de 2016 dirigeix el seu propi projecte sota el seu nom, amb el qual ha creat diverses peces. Des de 2018 treballa en propostes que investiguen i reflexionen sobre la tradició. L’any 2019 va crear ÀER, peça guanyadora del Premi Delfí Colomé, finalista dels Premis Max a la millor coreografia i finalista dels Premis Dansacat a l’espai sonor. Des de 2016 co-dirigeix el festival Menorca en Dansa. Actualment és docent a l’aula de dansa i creació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Organitza: Departament de Cultura, Ajuntament d’Olesa de Montserrat

Les entrades gratuïtes es poden recollir a la consergeria de la Casa de Cultura o al mateix Teatre de La Passió, el dia de la representació.

Data

04 nov. 2023
Expired!

Hora

20:00
Teatre de La Passió d'Olesa

Localització

Teatre de La Passió d'Olesa
Categories

Organitzador

Ajuntament d'Olesa

Propers esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats