fbpx
Detall del cartell de McBeth con queso

McBeth con queso

McBeth con queso és una tragicomèdia negra, gamberra i shakesperiana de petit format. L’acció té lloc en el vestuari d’un restaurant de menjar ràpid. Avui, últim divendres de mes, l’actual “empleada del mes” ha d’escriure un informe per “proclamar” el seu successor en el càrrec.

Entrades a Secretaria la setmana abans de l’espectacle i a taquilla abans de cada representació (fins a exhaurir aforament).

Entrada general: 10 euros
Entrada jove fins a 25 anys (inclòs): 8 euros
Entrada col·laboradors/ores La Passió d’Olesa: 8 euros

Infoespectador: L’aforament estarà limitat. El públic haurà de dur la mascareta posada en tot moment. Tota persona diagonisticada o amb símptomes de COVID-19, en quarentena, pendent de resultat de prova PCR o bé que hagi estat en contacte amb alguna persona malalta de coronavirus els dies anteriors a la representació no podrà assistir-hi. Preguem que tothom respecti en tot moment les normes vigents: higiene de mans (hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició del públic), distància interpersonal i mascareta que cobreixi nas i boca. No es permetrà l’accés i estada al recinte a ningú que no dugui posada la mascareta. La Passió d’Olesa de Montserrat es reserva el dret de prendre la temperatura al públic abans d’accedir al teatre a efectes de descartar presència de febre.

Data

29 oct. 2021
Expired!

Localització

Teatre de La Passió (entrada actors)
Plaça del l'Oli, s/n
Categories

Organitzador

La Passió d'Olesa

Propers esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats