fbpx
La venedora de llumins, de Projecte XV

La venedora de llumins

L’encisador espectacle ‘La venedora de llumins’ torna a l’escenari de La Passió d’Olesa per obrir les festes de Nadal. Una preciosista versió musical del conte de Hans Christian Andersen; un espectacle amb una atmosfera màgica on la subtilesa de les veus i els moviments de Projecte XV s’uneixen a una música emocionant i delicada i una posada en escena sorprenent i un muntatge totalment nou.

Entrades ja a la venda al web de La Passió d’Olesa i a Secretaria. Preus entrades. General: 12 euros. Col·laboradors de La Passió d’Olesa: 10 euros (Secretaria i taquilla).

A ‘La venedora de llumins’, una nena intenta sobreviure a la cruesa de la nit venent aquests petits objectes pel carrer. Reflexions, somnis, anhels i desitjos formen aquesta adaptació del conte d’Andersen.

Infoespectador: El públic haurà de dur la mascareta posada en tot moment. Tota persona diagnosticada o amb símptomes de COVID-19, en quarantena, pendent de resultat de prova PCR o bé que hagi estat en contacte amb alguna persona malalta de coronavirus els dies anteriors a la representació no podrà assistir-hi. Preguem que tothom respecti en tot moment les normes vigents: higiene de mans (hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició del públic), distància interpersonal i mascareta que cobreixi nas i boca. No es permetrà l’accés i estada al recinte a ningú que no dugui posada la mascareta. La Passió d’Olesa de Montserrat es reserva el dret de prendre la temperatura al públic abans d’accedir al teatre a efectes de descartar presència de febre. En cas d’obligatorietat del certificat COVID en la data de la funció, serà requerit a l’entrada en el format que fixin les autoritats sanitàries. Els aforaments resten condicionats a la normativa vigent en cada moment.

Data

19 des. 2021
Expired!

Hora

18:30
Teatre de La Passió d'Olesa

Localització

Teatre de La Passió d'Olesa
Categories

Organitzador

La Passió d'Olesa

Propers esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats