fbpx
Escape Room teatre comèdia cartell

Escape Room

El gran èxit que no et pots perdre! Escape Room serà el dissabte 11 de desembre a les 20h a La Passió d’Olesa. Amb Roger Coma, Paula Vives, Biel Duran i Míriam Tortosa com a protagonistes.

Entrades ja a la venda. Compra-les al web www.lapassio.cat i a Secretaria. També les trobaràs el mateix dia de la representació a taquilla 45′ abans.
Preus. Entrada general 20€. Col·laboradors de La Passió d’Olesa 18€. Joves menors de 25 anys 16€. Les entrades de col·laboradors i joves les podreu trobar a Secretaria i a taquilla.

Infoespectador: El públic haurà de dur la mascareta posada en tot moment. Tota persona diagnosticada o amb símptomes de COVID-19, en quarantena, pendent de resultat de prova PCR o bé que hagi estat en contacte amb alguna persona malalta de coronavirus els dies anteriors a la representació no podrà assistir-hi. Preguem que tothom respecti en tot moment les normes vigents: higiene de mans (hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició del públic), distància interpersonal i mascareta que cobreixi nas i boca. No es permetrà l’accés i estada al recinte a ningú que no dugui posada la mascareta. La Passió d’Olesa de Montserrat es reserva el dret de prendre la temperatura al públic abans d’accedir al teatre a efectes de descartar presència de febre. En cas d’obligatorietat del certificat COVID en la data de la funció, serà requerit a l’entrada en el format que fixin les autoritats sanitàries. Els aforaments resten condicionats a la normativa vigent en cada moment.

Data

11 des. 2021
Expired!

Hora

20:00
Teatre de La Passió d'Olesa

Localització

Teatre de La Passió d'Olesa
Categories

Organitzador

La Passió d'Olesa

Propers esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats