fbpx
El pitjor show de la història agenda

El pitjor show de la història

Espectacle per a totes les edats. Durada: 70′

No hi ha millor manera de començar el curs que amb humor i màgia, i a La Passió d’Olesa n’hi haurà una bona dosi la tarda de dissabte 18 de setembre amb l’il·lusionista Pere Rafart i el monologuista Paco Hernández, que ens presentaran “El pitjor show de la història”.

Les entrades ja les podeu comprar al web (enllaç extern) i a partir de l’1 de setembre, també a Secretaria.

Entrades

  • General: 10 euros
  • Nens i nenes fins a 12 anys*: 6 euros
  • Col·laboradors majors de 12 anys: 8 euros (compra a Secretaria o el mateix dia a taquilla presentant el carnet).

*Caldrà acreditar-ho.

Un xou amb màgia i humor per a tots els públics, que arrencarà un somriure tant als menuts de la casa com als més grans. Com ells mateixos diuen, “quan aconsegueixes impressionar i fer riure des d’un nen de 6 anys fins a una àvia de 90 pot ser per dues coses: l’espectacle és més bo de com el definim o bé a l’acabar vam repartir caramels. Només us quedarà comprovar-ho.”

Us animem a descobrir la resposta a l’enigma el proper 18 de setembre a les 18.30h.

Infoespectador: L’aforament estarà limitat segons la normativa vigent de mesures de prevenció de la COVID-19. El públic haurà de dur la mascareta posada en tot moment. Tota persona diagonisticada o amb símptomes de COVID-19, en quarentena, pendent de resultat de prova PCR o bé que hagi estat en contacte amb alguna persona malalta de coronavirus els dies anteriors a la representació no podrà assistir-hi. Preguem que tothom respecti en tot moment les normes vigents: higiene de mans (hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició del públic), distància interpersonal i mascareta que cobreixi nas i boca. No es permetrà l’accés i estada al recinte a ningú que no dugui posada la mascareta. La Passió d’Olesa de Montserrat es reserva el dret de prendre la temperatura al públic abans d’accedir al teatre a efectes de descartar presència de febre. 

Data

18 set. 2021
Expired!

Cost

De 6 a 10 euros
Teatre de La Passió d'Olesa

Localització

Teatre de La Passió d'Olesa

Organitzador

La Passió d'Olesa

Propers esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats