fbpx
Carrell diàleg d'art Ignasi Aballí Olesa detall

Diàleg d’Art amb Ignasi Aballí

Ignasi Aballí ha estat l’artista escollit enguany per crear el cartell institucional de La Passió d’Olesa. Aballí, artista visual reconegut internacionalment, serà aquest divendres 22 de febrer a La Passió per protagonitzar una nova edició dels Diàlegs d’Art i inaugurar l’exposició de la seva obra que es podrà veure, des d’aquest cap de setmana i fins a finals de març, al vestíbul del teatre. L’acte començarà a les 19.30h.

L’obra d’Aballí es caracteritza per elements com són la no-intervenció en el material -de manera que aquest es transformi sense l’acció física de l’artista-, l’absència o els materials de la vida quotidiana.

El Diàleg d’Art és una activitat coorganitzada entre La Passió d’Olesa i la Fundació Escola Municipal d’Arts i Oficis en què l’artista té l’oportunitat de parlar sobre la seva trajectòria professional, explicar el procés creatiu del cartell de la temporada en curs de La Passió d’Olesa i donar el tret de sortida a l’exposició. L’acte compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.

La mostra sobre Ignasi Aballí es podrà visitar dissabte i diumenge de 18 a 20h fins al 31 de març.

Data

22 febr. 2019
Expired!

Hora

19:30

Localització

Espai d'Art
Teatre de La Passió (Espai d'Art)
Categories

Propers esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *