fbpx

Concert solidari Jove Orquestra Simfònica de Barcelona

Programa de mà del concert solidari

Concert solidari de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona sota la direcció de Carlos Checa dissabte 20 de novembre a les 18.30h, amb Txaikovski com a protagonista.

Entrades a la venda al web de La Passió d’Olesa (fins 1h abans del concert), a la Secretaria de l’entitat (C/Anselm Clavé, 109) i a taquilla abans del concert.

El Teatre de La Passió d’Olesa acull aquest solidari, que té per objectiu d’impulsar el nou projecte solidari Olesa Accessible, sorgit del treball conjunt entre la Fundació Mútua de Propietaris i l’Ajuntament d’Olesa. Els beneficis que es generin de la venda d’entrades serviran per finançar aquesta iniciativa, que busca millorar la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda i l’accessibilitat als seus habitatges.

Infoespectador: El públic haurà de dur la mascareta posada en tot moment. Tota persona diagnosticada o amb símptomes de COVID-19, en quarantena, pendent de resultat de prova PCR o bé que hagi estat en contacte amb alguna persona malalta de coronavirus els dies anteriors a la representació no podrà assistir-hi. Preguem que tothom respecti en tot moment les normes vigents: higiene de mans (hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició del públic), distància interpersonal i mascareta que cobreixi nas i boca. No es permetrà l’accés i estada al recinte a ningú que no dugui posada la mascareta. La Passió d’Olesa de Montserrat es reserva el dret de prendre la temperatura al públic abans d’accedir al teatre a efectes de descartar presència de febre.

Cartell concert solidari JOSB Olesa Accessible baixa

Data

20 nov. 2021
Expired!

Hora

18:30

Cost

10,00€
Teatre de La Passió d'Olesa

Localització

Teatre de La Passió d'Olesa
Categories

Propers esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats