fbpx

Black

Black és un espectacle multidisciplinari que juga amb diverses formes d’expressió i llenguatges escènics com la dansa contemporània, teatre verbatim, live cinema, música en directe, teatre visual i teatre de text.

Les entrades anticipades es podran trobar a Secretaria. Preus. Entrada general 12 euros. Col·laboradors de La Passió d’Olesa: 8 euros. Menors de 25 anys i jubilats: 6 euros.

Sis joves s’enfronten a un gran tabú: la mort. Juguen, riuen i ploren. Es posen a la teva pell i a la de tots aquells que l’han patida.
Un enterrament d’Estat des d’una perspectiva íntima: una filla i una neta; un company de feina; una dona casada que plora, i un dels seus treballadors.
Tot un país enganxat a la televisió per escoltar unes paraules plenes de dolor. Per què ens costa parlar de certs temes? Hi ha tabús? Un programa de televisió per fi pot començar a dir les coses pel seu nom.

Creació i direcció: Atonio Cortijo i Gerard Sancho. Intèrprets: Uxia Campo, Marc Carcasona, Antonio Cortijo,Laia Gotsens, Georgina Liébana, Paqui Pérez i Eric Rangel.

Infoespectador: L’aforament estarà limitat. El públic haurà de dur la mascareta posada en tot moment. Tota persona diagnosticada o amb símptomes de COVID-19, en quarantena, pendent de resultat de prova PCR o bé que hagi estat en contacte amb alguna persona malalta de coronavirus els dies anteriors a la representació no podrà assistir-hi. Preguem que tothom respecti en tot moment les normes vigents: higiene de mans (hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició del públic), distància interpersonal i mascareta que cobreixi nas i boca. No es permetrà l’accés i estada al recinte a ningú que no dugui posada la mascareta. La Passió d’Olesa de Montserrat es reserva el dret de prendre la temperatura al públic abans d’accedir al teatre a efectes de descartar presència de febre.

Data

13 nov. 2021
Expired!

Hora

20:00

Localització

Teatre de La Passió (entrada actors)
Plaça del l'Oli, s/n
Categories

Organitzador

La Passió d'Olesa

Propers esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats