fbpx

Programa de mà Escape Room

El gran èxit que no et pots perdre! Escape Room serà el dissabte 11 de desembre a les 20h a La Passió d’Olesa. Amb Roger Coma, Paula Vives, Biel Duran i Míriam Tortosa com a protagonistes.

Entrades ja a la venda. Compra-les al web www.lapassio.cat i a Secretaria. També les trobaràs el mateix dia de la representació a taquilla 45′ abans.
Preus. Entrada general 20€. Col·laboradors de La Passió d’Olesa 18€. Joves menors de 25 anys 16€. Les entrades de col·laboradors i joves les podreu trobar a Secretaria i a taquilla.

Una comèdia de por!
Dues parelles d’amics de tota la vida queden per fer un escape room al barri d’Hostafrancs, on recentment s’ha trobat, en un contenidor, el cadàver d’un home esquarterat… Els quatre amics es pensen que els espera un joc divertit per passar l’estona, posar a prova la seva intel·ligència i riure una miqueta. Però tan bon punt la porta de l’habitació es tanca hermèticament al seu darrere i comença el compte enrere, comencen a passar coses estranyes.
Sortir d’aquell escape room no serà gens fàcil, i el joc es convertirà en un infern que posarà a prova la seva amistat fins a límits insospitats. Encara que no ho sembli, això és una comèdia… una comèdia de por!

Infoespectador: El públic haurà de dur la mascareta posada en tot moment. Tota persona diagnosticada o amb símptomes de COVID-19, en quarantena, pendent de resultat de prova PCR o bé que hagi estat en contacte amb alguna persona malalta de coronavirus els dies anteriors a la representació no podrà assistir-hi. Preguem que tothom respecti en tot moment les normes vigents: higiene de mans (hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició del públic), distància interpersonal i mascareta que cobreixi nas i boca. No es permetrà l’accés i estada al recinte a ningú que no dugui posada la mascareta. La Passió d’Olesa de Montserrat es reserva el dret de prendre la temperatura al públic abans d’accedir al teatre a efectes de descartar presència de febre. En cas d’obligatorietat del certificat COVID en la data de la funció, serà requerit a l’entrada en el format que fixin les autoritats sanitàries. Els aforaments resten condicionats a la normativa vigent en cada moment.