fbpx

La representació s’ha transformat en una “llibreta del director” en quatre volums que s’editarà amb les aportacions recollides

La Passió d’Olesa no ha pogut pujar aquest 2020 a l’escenari, però l’espectacle que s’havia de veure del 15 de març a l’1 de maig vol prendre vida d’una altra manera, del tot inusual. Per això posem en marxa una campanya de Verkami sota el lema “La Passió d’Olesa de Montserrat 2020 (per emportar)” amb la qual volem recollir els diners necessaris per editar quatre llibrets que contenen tots els detalls de l’espectacle que s’havia previst per aquest any. Els volums tenen la forma d’una “llibreta del director” que conté les diferents escenes amb el corresponent repartiment, il·lustracions, esquemes d’escenografia i il·luminació i molts detalls més.

Enllaç a la campanya al portal de Verkami. Fes la teva aportació i escull recompensa!

Els tres primers volums, d’unes 50 pàgines cadascun, corresponen a cadascun dels tres actes de La Passió d’Olesa. El quart és el llibret de presentació del projecte i informació addicional de l’espectacle. Les persones que vulgueu fer les vostres aportacions a la campanya podeu triar entre diferents modalitats, i segons l’escollida rebreu diferents recompenses (el llibret d’un acte o l’espectacle complert -la imatge exterior del llibret que veieu a la foto és orientativa, l’acabat final pot variar). També hi ha altres recompenses pensades per a empreses o comerços que vulguin sumar-se a la campanya.
Tots els particulars, comerços i empreses que feu una aportació al Verkami podreu posar el vostre nom, si ho voleu, al llibret del projecte per deixar-hi constància del vostre suport.

La transformació de La Passió d’Olesa 2020 en una “llibreta del director” parteix precisament d’una idea del director de l’espectacle, Ignasi Campmany, que s’ha encarregat de la maquetació i la il·lustració dels volums de forma totalment desinteressada. La proposta ha comptat igualment amb el suport d’altres persones que hi han posat el seu granet de sorra per fer que els llibrets puguin esdevenir realitat. A tots ells, La Passió d’Olesa de Montserrat els vol expressar un sincer agraïment per fer possible que aquest projecte pugui dur-se a terme. L’ànima i motor de l’entitat és la seva gent i aquest 2020 ha quedat demostrat una vegada més que és així.

Com funciona Verkami?
Els projectes que es fan a través d’aquesta plataforma tenen per objectiu recollir els diners necessaris per fer realitat una iniciativa. Si s’aconsegueix l’objectiu de campanya, el projecte esdevé realitat -en aquest cas es podran editar els llibrets. Si no s’arriba a l’objectiu, no se us cobrarà res, però tampoc es podran fer realitat les publicacions. Per això us animem que compartiu el projecte entre coneguts, amistats i família perquè entre tots puguem fer-lo realitat!

Els diners recollits en la campanya de Verkami es destinaran majoritàriament a finançar la impressió dels llibrets, tal com us hem comentat. Una altra part dels fons anirà destinada a enviaments de les recompenses que hagin d’anar fora d’Olesa, i també es dedicarà part de l’import recollit a cobrir despeses de la segona iniciativa vinculada a aquest projecte de Verkami, que és una activitat dedicada a La Passió d’Olesa i la seva gent que s’està preparant al desembre de 2020. El restant serà per a impostos i despeses de producció i difusió de la campanya.