fbpx

La Passió d’Olesa torna a posar en escena ‘El testament de Maria’ la tarda de Divendres Sant, seguint amb l’aposta de potenciar l’atractiu de la Setmana Santa olesana, i fent-ho en l’àmbit propi de l’entitat: la cultura i el teatre.

Així, Divendres Sant a les 19.30h es podrà gaudir de la representació de ‘El testament de Maria’, de Colm Tóibín, a la capella de les Escolàpies (C/Paula Montal, 6). L’obra portarà a escena les nou actrius que han interpretat les darreres dècades el paper de Maria, mare de Déu, a La Passió d’Olesa: Antònia Martells, Silvia de Paco, M. Cristina Pujol, Tona Cerdeira, Dolors Xairó, Carmina Checa, Paquita Belles, Núria Riera i M. Teresa Aiguadé.

Les entrades es poden aconseguir anticipadament a Secretaria o bé el mateix dia a l’accés a l’espectacle. Tingueu present que l’aforament és limitat, així que si voleu gaudir de l’obra us recomanem que opteu per l’entrada anticipada. El donatiu, de 5 euros, anirà destinat a la Sala Petita de La Passió.

‘El testament de Maria’ presenta una revisió de la figura de Maria, convertida en una simple camperola a qui han pres l’únic fill a causa d’una decisió divina que no comprèn. Una Maria pagana que passa els seus últims dies a Efes, turmentada per l’odi que s’ha desfermat en contra de Jesús i vigilada pels deixebles del seu fill. Ella sap que n’hi ha algun que escriu mentides i per això vol explicar el que va passar, segons ella, realment.

També el 19 d’abril: representació especial de La Passió d’Olesa